Latest Tweets

About Me

Mozilla: Τα πιο «βαριά» πρόσθετα




ΔΕΙΤΕ: Η Mozilla δημοσιεύει τα πιο χρονοβόρα add-ons

Το δυνατό σημείο του Firefox είναι αναμφισβήτητα το πλήθος των πρόσθετων που μπορούν να βρουν οι χρήστες ώστε να φέρουν τον δημοφιλή browser στα μέτρα τους. Τα πρόσθετα όμως είναι και ο πιο σημαντικός παράγοντας δημιουργίας προβλημάτων, είτε αυτά προκαλούν κενά ασφαλείας είτε επιβραδύνουν την εκκίνηση του Firefox. Γι' αυτό το λόγο και η Mozilla αποφάσισε να φτιάξει μια λίστα με όλα εκείνα τα αdd-ons τα οποία προσθέτουν πολύτιμα δευτερόλεπτα στην εκκίνηση του Firefox.

Σχεδόν όλες τα πρόσθετα έχουν αρνητική επίδραση στις επιδόσεις του Firefox, απλά η Mozilla καταγράφει αυτά που προκαλούν τη μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Τα πρόσθετα παρέχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να επιβραδύνουν τον Firefox. Μερικά πρόσθετα μπορεί να προκαλέσουν δραματικές επιβραδύνσεις στη λειτουργία του Firefox και να καταστήσουν δυσχερή την περιήγηση. Αν πιστεύετε ότι ο λόγος που ο Firefox συμπεριφέρεται σαν να είναι σε λήθαργο είναι τα πρόσθετα, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε μερικά από τα πιο προβληματικά. Και να θυμάστε πάντα ότι για να έχετε τις καλύτερες επιδόσεις, καλό θα είναι να απενεργοποιείτε τα πρόσθετα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά.
Mozilla: Τα πιο «βαριά» πρόσθετα Mozilla: Τα πιο «βαριά» πρόσθετα Reviewed by stoklari on 6.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.