Latest Tweets

About Me

Όσα πρέπει να κάνετε πριν το γάμο…

Αν οι στατιστικές έχουν μία δόση αλήθειας, στις μέρες μας παντρευόμαστε πολύ νωρίς. Ωστόσο σύμφωνα με αμερικάνικη έρευνα το 60% των ζευγαριών που χόρεψαν το χορό του Ησαΐα σε ηλικία 20 -25 κατέληξαν στο δικηγόρο.
Ποιές είναι λοιπόν σύμφωνα με τους ειδικούς οι βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις προτού ντυθείς νυφούλα ώστε να εξαλείψεις αυτές τις πιθανότητες ;

Συγκατοίκηση
Η συγκατοίκηση είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να υλοποιήσετε προτού παντρευτείτε. Το να βγαίνεις με ένα αγόρι για ένα καφέ το απόγευμα, για ένα ποτό το βράδυ και πέντε μέρες σερί στις διακοπές, δε σημαίνει ότι ξέρεις και πολλά για τις καθημερινές του κακές και καλές συνήθειες. Ειδικά, αν και οι δύο μένετε με τους γονείς σας, ο γάμος και η μετάβαση σε ένα σπίτι μπορεί να σας φέρει προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να συμφωνήσεις ούτε στα βασικά της συγκατοίκησης, για ποιό λόγο να δεσμεύεσαι μαζί του ενώπιον Θεού;
Baby sitting
Τα περισσότερα ζευγάρια που παίρνουν την απόφαση να παντρευτούν, το κάνουν με σκοπό να ξεκινήσουν μαζί μια οικογένεια. Και μπορεί τα μωράκια στις διαφημίσεις να φαίνονται αξιολάτρευτα αλλά αν δεν τα ζήσεις από κοντά… δεν ξέρεις! Αν έχετε ανιψάκια ή βαφτιστήρια, οργανώστε να περάσετε κάποιες ώρες μαζί τους, για να δείτε πόσο άνετα νιώθετε.
Το κοινό ταμείο
Αν σκοπεύετε να μείνετε μαζί ή να παντρευτείτε, πρέπει να έχετε αίσθηση της οικονομικής κατάστασής σας. Τι τύπος είναι ο καλός σου; Σπάταλος ή σπάγκος; Ειδικά μέσα στην οικονομική κρίση που βιώνουμε, το να ξέρεις που πατά και που βρίσκεται ο άλλος οικονομικά, είναι πολύ σημαντικό για να ανοίξεις σπίτι μαζί του.

Κοινές διακοπές
Φροντίστε να περάσετε μαζί τουλάχιστον ένα κοινό δεκαήμερο όπου ο καθένας θα δει τον άλλο στα πάνω και κάτω του.




  πηγή: newsbomb.gr
Όσα πρέπει να κάνετε πριν το γάμο… Όσα πρέπει να κάνετε πριν το γάμο… Reviewed by stoklari on 16.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.