Latest Tweets

About Me

Τα βίτσια των Νεοελλήνων


image

Ο ελληνικός λαός στο παρελθόν δεν ήταν ιδιαίτερα βιτσιόζος, αν εξαιρέσει βέβαια κανείς το «the greek way», όπως ονομάζεται διεθνώς το πρωκτικό σεξ. «Τhe greek way», «ελληνικό τρόπο» λένε  αυτού του είδους σεξ όλοι οι λαοί, εκτός βέβαια από τους ίδιους τους Έλληνες που κάνουν την πάπια, κι έτσι μόνο μέσα στην Ελλάδα το πρωκτικό σεξ λέγεται «οθωμανικό». (Γιατί για όλα τα χαΐρια τους οι Έλληνες ακόμη τους Τούρκους
κατηγορούν). Βέβαια οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με το ΔΝΤ αποδεικνύουν ότι ναι, το πρωκτικό σεξ ορθά έχει κατοχυρωθεί στους Έλληνες. Αλλά ας δούμε σύμφωνα με το σύγχρονο λεξικό της παραφυλίας συνολικά τις ακραίες σεξουαλικές συμπεριφορές που εμφανίζει σήμερα ο Greek lover.

Ομαδικό Σεξ:  Με το που ξέσπασε η κρίση, οι Έλληνες το έριξαν στο ομαδικό σεξ και στο swing, τις ανταλλαγές ζευγαριών δηλαδή. Μια θεωρία λέει ότι αυτό συνέβη γιατί μόνο το σεξ δεν κοστίζει τίποτα, μια άλλη ότι μόνο με το ομαδικό γνωρίζεις πολύ κόσμο και κάνεις τα pr σου, οπότε παρά να κάθεσαι με τη γυναίκα σου στο σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας, πάτε σε ένα φιλικό σπίτι όπου διοργανώνεται ομαδικό σεξ. Στο τέλος του σεξ βγάζετε δίσκο μήπως έχει  κανένα από τα καινούρια φιλαράκια σας τίποτα φράγκα να τσοντάρουν για να πληρώσετε τη ΔΕΗ. Επιστρέφεστε στο σπίτι και αναρωτιέστε πώς κατέληξε έτσι ο έρωτάς σας, αλλά αργά έρχεται ο λογαριασμός του τηλεφώνου και για να μην στενοχωριέστε ξαναβγαίνετε για ομαδικό σεξ. Βέβαια να πούμε ότι το ομαδικό πνεύμα των Ελλήνων ξεκινά και τελειώνει στο σεξ, γιατί κατά τ΄άλλα αδυνατούν να κάνουν οτιδήποτε άλλου από κοινού, όπως για παράδειγμα να πάρουν την απόφαση να κάνουν κάτι επιτέλους για αυτή τη ρημαδοχώρα τους.

Spanking: Έτσι λέγονται οι ξυλιές στον πισινό. Όταν έσκασε η πρώτη, πριν από χρόνια με τον Κοσκωτά αν θυμάστε, λύσσαξαν οι Greek lovers. To θέμα με το spanking όμως είναι ότι το συνηθίζεις σταδιακά, οπότε έρχεται το επόμενο μεγαλύτερο σκάνδαλο, το τρίτο λίγο μεγαλύτερο, το τέταρτο, το πέμπτο, κι έτσι, στο εκατοστό πυγοράπισμα ούτε τσίμπημα μύγας δε νιώθεις. Γι΄αυτό στην χώρα δεν ακούγεται κιχ! Ούτε παραιτήσεις αρμοδίων, ούτε πολιτικές αναταράξεις, ούτε επαναστάσεις, ο λαός δε δίνει σημασία πια στα σκάνδαλα, ούτε σε εκείνους που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια έδωσε, ούτε στις μίζες, ούτε στο σκάνδαλο Siemens, ούτε στο Βατοπέδιο, γιατί απλά είχε συνηθίσει τις ξυλιές. Σε αυτό το σημείο λοιπόν, η καλή Αφέντρα ή ο καλός Master, ξέρει ότι ήρθε η ώρα για να προχωρήσει στο μαστίγωμα.

Μαζοχισμός: Μαζοχισμός απίστευτος διαποτίζει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ότι και να κάνεις στον Έλληνα, αυτός εκεί, δεν επαναστατεί, δεν αντιστέκεται. Αντίθετα. Σε λατρεύει και σε ξαναψηφίζει. Απόδειξη, ότι είμαστε η μόνη χώρα παγκοσμίως που το ίδιο πολιτικό σύστημα που την οδήγησε στην χρεωκοπία εξακολουθεί να κυβερνά, χωρίς να ανοίξει μύτη.

Yποταγή (submission): O sub ή σκλάβος είναι άτομο υποτακτικής ψυχολογίας και συμπεριφοράς. Ο σκλάβος αγαπά εκείνον που τον εξουσιάζει ότι κι αν του κάνει. Γενικά οι Ελλάδα χωρίζεται πια σε εκείνους που τα έφαγαν και σε εκείνους που δεν τα έφαγαν, αλλά οι τελευταίοι δεν έχουν πρόβλημα. Ο σκλάβος είναι ένα απίστευτο πλάσμα, γεμάτο ανιδιοτέλεια, το οποίο θα σ΄αγαπά και στην άλλη ζωή και θα βλέπει μόνο το καλό σε σένα. Έστω, θα βλέπει και το κακό, αλλά ουσιαστικά σε θαυμάζει, θέλει να γίνει κατά βάθος λαμόγιο σαν εσένα. Ο σκλάβος δίνει τον πλήρη έλεγχο της ζωής του στον Αφέντη του, χωρίς να μπορεί να σκεφτεί ο ίδιος για τον εαυτό του.  Έτσι ακόμη η Μέρκελ ξέρει ότι παρά τη γκρίνια, κατά βάθος ο Έλληνας γουστάρει.

Μουμιοποίηση: Η μουμιοποίηση είναι από τα πιο παράξενα βίτσια στο σεξ. Το άτομο που έχει αυτό το βίτσιο, αρέσκεται να τον δένουν με μεμβράνες, γάζες και λουριά, ή να του φορούν πολύ στενές στολές που παγιδεύουν χέρια και πόδια. Ταυτόχρονα, του κλείνουν και το στόμα με φίμωτρο. Ολόκληρος ο ελληνικός λαός έχει το βίτσιο της μουμιοποίησης και γι΄αυτό ότι κι αν συμβαίνει σε αυτήν την χώρα, από τη μια ο λαός δεν κουνιέται να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό, από την άλλη όσοι έφταιξαν συνεχίζουν να βρίσκονται στις καρέκλες τους. Ο λαός που έχει βίτσιο τη μουμιοποίηση δε μπορεί καν να κουνήσει το ξερό του για να υπογράψει για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος ώστε να δούμε πώς έγιναν οι υπερτιμολογήσεις των δημοσίων έργων και τα ονόματα εκείνων που υπέγραψαν τις συμφωνίες και πήραν τις μίζες. Αυτά όλα τα γράφει μόνο ο bloger Πιτσιρίκος, ο οποίος πρέπει να είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή που έχει ελεύθερα χέρια. 

Φετιχισμός: Πολύ σωστά η Janis Joplin είχε βάλει στο βίντεο από το τραγούδι της Mercedes Benz εικόνες κι από τα παιδιά του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα, ενώ ακούγονταν οι στίχοι «O Lord, could you bye me a Mercedes Benz, my friends all have Porshe» (Ω Κύριε, θα μπορούσες να μου αγοράσεις μια Mercedes Benz, όλοι οι φίλοι μου έχουν Porsche). Γιατί η γεννιά του Πολυτεχνίου και οι αριστεροί αποδείχτηκαν κι αυτοί φετιχιστές και μεγάλα αρρωστάκια όπως όλοι οι Έλληνες. Μόλις έπιασαν θέσεις εξουσίας κατέβασαν τους μισθούς για να αγοράσουν Cayenne, βίλες και   Manolho Blanik, αλλά δεν άλλαξαν παράταξη και γι΄αυτό ακριβώς θεωρούνται πιο διεστραμμένοι από τους δεξιούς.

Safewords: λέξεις-κλειδιά που έχουν συμφωνηθεί πριν από οποιοδήποτε παιχνίδι στο σεξ μεταξύ Κυρίαρχου και υποτακτικού. Κάνουν γνωστό σον βασανιστή ότι το υποτακτικό άτομο ξεπερνά τα όρια του, ότι όντως εννοεί ότι δεν αντέχει άλλο και δεν είναι το γνωστό του βίτσιο να σε παρακαλά να σταματήσεις αλλά ουσιαστικά λατρεύει αυτό που κάνεις. Μόνο μόλις ακουστεί η λέξη-κλειδί, η  η τιμωρία που εξελίσσεται εκείνη την στιγμή, πρέπει να σταματήσει κατευθείαν. Στα dungeon, όπως λέγονται διεθνώς τα κέντρα του σαδομαζοχισμού, χρησιμοποιούν το «ήμαρτον» για μια παύση, ώστε να πάρει μερικές ανάσες ο υποτακτικός, και το «έλεος» για τερματισμό του παιχνιδιού. Η Ελλάδα είναι το πρώτο dungeon στον κόσμο, στο οποίο ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς να προηγηθεί καμιά συμφωνία για safeword. Ο Σύλλογος Ελλήνων Σαδομαζοχιστών που φυσικά λειτουργεί με safewords και τις αρχές του σαδομαζοχισμού, τραβά τα μαλλιά του. Δεν ξέρει τί βασανιστήριο να βάλει στα σόου των πάρτι του στην φετεινή Greek Erotica για το τόσο βιτσιόζικο πλέον ελληνικό κοινό και οι ξένοι performer που είχαν προσκληθεί για να συμμετέχουν στις επιδείξεις αποχωρούν ένας ένας.
ΔΙΑΦΟΡΑ





της Ειρήνης Χειρδάρη
by SociaLMagazinE



Έκανε σεξ με 5 ανήλικους στο τρένο!

ΟΙ 10 ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΕΞ!!

Κορίτσια στις λάσπες..!!



 
Τα βίτσια των Νεοελλήνων Τα βίτσια των Νεοελλήνων Reviewed by stoklari on 19.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.