Latest Tweets

About Me

Σε οίκο ανοχής έχουν μετατρέψει φυλακή υψίστης ασφάλειας


Σε οίκο ανοχής έχουν μετατρέψει φυλακή υψίστης ασφάλειας



Σε οίκο ανοχής έχουν μετατρέψει πλούσιοι κρατούμενοι τη φυλακή υψίστης ασφάλειας New Bilibid Prison στη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Οι κρατούμενοι, θέλοντας να κάνουν ένα διάλειμμα από τη μονότονη καθημερινότητά τους, μέσω προαγωγών και με την
ανοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων πληρώνουν πόρνες, για να διασκεδάσουν μαζί τους μέσα στα κελιά τους.

Έτσι, με τις... ευλογίες των υπαλλήλων, οι νεαρές πόρνες περνούν από την κεντρική πύλη των φυλακών και, αφού πληρωθούν με 115 δολάρια τη νύχτα, ικανοποιούν τις ορμές των φυλακισμένων.

Όταν το σκάνδαλο έφτασε στα αυτιά των Αρχών, που έπεσαν από τα σύννεφα, ανέφεραν ότι θα εξετάσουν ενδελεχώς τους ισχυρισμούς και θα λάβουν πρόσθετα μέτρα.

Ο υπεύθυνος της φυλακής Manuel Co παραδέχθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πριν από λίγες μέρες ότι υπάρχουν πόρνες που εργάζονται στη φυλακή, λέγοντας ωστόσο ότι «το ποινικό μας σύστημα χρειάζεται μια μεταρρύθμιση. Αυτή είναι η εντολή που έλαβα».

Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι οι πόρνες πρέπει να κάνουν σεξ με απροσδιόριστο αριθμό ανδρών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

«Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές έχουν πάρει ναρκωτικά και έτσι κάνουν πιο εύκολα αυτό για το οποίο πληρώνονται».

Συνήθως αυτές έρχονται τη νύχτα, χρησιμοποιώντας ταξί, και συνοδεύονται από τους προαγωγούς τους, οι οποίοι νωρίτερα έχουν ειδοποιήσει για την άφιξή τους. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να περάσουν φρουρούς που βρίσκονται στην πύλη της φυλακής.

Σύμφωνα με άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες, ο πιο πλούσιοι κρατούμενοι δεν αρκούνται στις πόρνες, καθώς πληρώνουν αδρά, για να κάνουν σεξ και με γυναίκες σωφρονιστικούς υπάλληλους.

madata.gr
Σε οίκο ανοχής έχουν μετατρέψει φυλακή υψίστης ασφάλειας Σε οίκο ανοχής έχουν μετατρέψει φυλακή υψίστης ασφάλειας Reviewed by stoklari on 17.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.