Latest Tweets

About Me

Μαγική μάσκα για κυτταρίτιδα και ψωμάκια

Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ ένα σώμα χωρίς ατέλειες, χωρίς κυτταρίτιδα και χωρίς εκείνα τα αντιαισθητικά παχάκια σε κοιλίτσα και ψωμάκια… η λύση κρύβεται σε μία σούπερ μάσκα!
Συνδύασε την με γυμναστική και σωστή διατροφή και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Τα υλικά: 20 ml από καθένα από τα παρακάτω φυτικά λάδια:
γεράνι, λεβάντα, δεντρολίβανο, φύτρο σιταριού, πατσουλί, από κουκούτσια σταφυλιού. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να προσθέσεις και 10 σταγόνες από τα αιθέρια έλαια λεβάντας, κυπαρισσιού, πεύκου.
Η συνταγή: Ζέστανε για λίγο σε καθαρό μπρίκι τα φυτικά λάδια, ώστε να αναμειχθούν καλύτερα, και ανακάτεψε καλά. Κατόπιν, τοποθέτησε το μείγμα σε ειδικό σκούρο μπουκαλάκι (θα βρεις στο φαρμακείο). Πρόσθεσε τα αιθέρια έλαια, κλείσε καλά το πώμα του μπουκαλιού και ανακίνησε το περιεχόμενο μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Η χρήση: Κάθε βράδυ, έπειτα από ζεστό μπάνιο, άπλωνε λίγο μείγμα σε καθαρό δέρμα κάνοντας μασάζ με απαλές κινήσεις, σαν μαλάξεις. Εάν νιώσεις ένα ελαφρύ τράβηγμα, μην ανησυχήσεις. Αυτή η αίσθηση επιβεβαιώνει την επίδραση του μείγματος, που καταπολεμά την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και το τοπικό πάχος, ενώ χαρίζει βελούδινη υφή σε όλο το σώμα.
Προσοχή: Να ανακινείς καλά το μπουκαλάκι πριν από κάθε χρήση.

Πηγή: Shape.gr
 
Μαγική μάσκα για κυτταρίτιδα και ψωμάκια Μαγική μάσκα για κυτταρίτιδα και ψωμάκια Reviewed by stoklari on 16.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.