Η κρίση ανεβάζει τη λίμπιντοΑντιστρόφως ανάλογη φαίνεται ότι είναι η σχέση της οικονομικής κρίσης με την ερωτική δραστηριότητα των Ελλήνων.
Οι έρευνες δείχνουν ότι, αν και οι τσέπες αδειάζουν από χρήματα, το «χρηματιστήριο» της λίμπιντο κάνει «λίμιτ-απ».
Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει αρνητικές συνέπειες για την τσέπη των Ελλήνων, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την ερωτική ζωή τους. Όπως έδειξε έρευνα, το 21% των Ελλήνων,
ηλικίας 18-35 ετών, είναι πολύ ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή και το 44,1% αρκετά ικανοποιημένοι, έναντι 23,7% που είναι λίγο ικανοποιημένοι και 9,8% καθόλου.
Η κρίση δε φαίνεται να εμποδίζει του νέους από το να συνάπτουν σχέσεις. Μόλις το 4,1% θεωρεί ότι η κρίση τους αποτρέπει απ’ το να βρουν ένα νέο σύντροφο σε σημαντικό βαθμό και ποσοστό 16,1% ότι τους αποτρέπει αρκετά.
Παρά τα ενθαρρυντικά σημάδια στον ερωτικό τομέα, πάντως, οι Έλληνες δείχνουν μεγάλη επιφυλακτικότητα στο φλερτ, λόγω κρίσης, ενώ ποσοστό της τάξης του 36,8% αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του.
Σε κάθε περίπτωση, όπως δείχνει η εμπειρία και άλλων κρατών, που έχουν αντιμετωπίσει κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, η κρίση, σε κάποιες περιπτώσεις, δημιουργεί τριγμούς στις σχέσεις, συνήθως, όμως, φέρνει τους συντρόφους πιο κοντά και δρα ευεργετικά για την ερωτική ζωή τους.
 ΥΓΕΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.