Latest Tweets

About Me

Αντισυλληπτικό χάπι για άντρες

 
Ήρθε η ώρα για τους άντρες να έχουν το δικό τους χάπι, με σκοπό την αντισύλληψη. Αμερικανοί επιστήμονες θα κάνουν το προφυλακτικό να μοιάζει ξεπερασμένο, μιας και υποστηρίζουν πως αυτό το «αρσενικό» χάπι, θα είναι ισοδύναμο με το γυναικείο, δίχως καμία απολύτως παρενέργεια στη γονιμότητα του άντρα.



Το συγκεκριμένο φάρμακο, σταματά προσωρινά την παραγωγή σπέρματος, δίχως να προκαλεί μακροπρόθεσμες βλάβες στην ανδρική γονιμότητα. Παλαιότερες προσπάθειες δημιουργίας τέτοιου χαπιού, ήταν αποτυχημένες, αφού περιείχαν στεροειδή, τα οποία έχουν βλαβερές παρενέργειες και προκαλούν καρδιακές παθήσεις και ανικανότητα. Το νέο χάπι όμως, δεν περιέχει τα επικίνδυνα στεροειδή και δεν έχει καμία παρενέργεια.

Η έρευνα για τη δημιουργία του αντρικού αντισυλληπτικού, πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου Κολούμπια, της Νέας Υόρκης και έχει εφαρμοστεί μόνο σε ποντίκια. Μέχρι στιγμής, οι δοκιμές στα τρωκτικά, έδειξαν πως το χάπι είναι αποτελεσματικό. Μέσα σε λίγα χρόνια, οι επιστήμονες ευελπιστούν να εφαρμόσουν το φάρμακο και σε ανθρώπους. Το χάπι χρησιμοποιεί τη βιταμίνη Α, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή του σπέρματος. Μόλις ο άντρας σταματήσει τη χορήγηση του χαπιού, η παραγωγή σπέρματος, θα συνεχιστεί κανονικά.
Ο Δρ Ντέμπρα Wolgemuth, από ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου, δήλωσε πως «μετά τη χορήγηση του χαπιού στα ποντίκια, κανένα θηλυκό δεν έμεινε έγκυος. Το μεγάλο πλεονέκτημα του χαπιού είναι το γεγονός πως δεν επηρεάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης».
 i-live.gr

Θέλετε να κάνετε επιμήκυνση πέους;

Γιατί το αντρικό όργανο έχει αυτό το σχήμα;

Από τι μπορεί να μολυνθεί το φαγητό που τρώμε;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη χοληστερόλη

Βρήκαν βακτήριο σε σαλάτες ελληνικού σούπερ μάρκετ

Ανανεώστε το σπίτι και τη βεράντα σας

Αντισυλληπτικό χάπι για άντρες Αντισυλληπτικό χάπι για άντρες Reviewed by stoklari on 7.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.