Latest Tweets

About Me

Τι λένε οι άνδρες για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι



Δεν είναι απαραίτητο να σας λέει συνειδητά ψέματα, ούτε να είναι
 ένα κάθαρμα που επιδιώκει μόνο να σας αποπλανήσει για να ξεστομίσει όλα αυτά τα γελοιωδώς ακραία που συνήθως ακούτε. Χρειάζεται απλά να είναι άνδρας με την ανάγκη να κάνει σεξ μαζί σας.
Το πιθανότερο είναι αυτά που λέει να τα πιστεύει και ο ίδιος εκείνη την ώρα, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία να δώσετε βάση σε ακριβώς αυτό: εκείνη την ώρα. Την επόμενη μέρα που θα ξυπνήσετε μαζί ή μετά από 2 εβδομάδες, όλα αυτά δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσουν να ισχύουν. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πρόκειται για ψέματα που ειπώθηκαν επί τούτου. Περισσότερο ενθουσιασμό θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε, αν και η ζημιά που προκαλεί ο υπέρμετρος ενθουσιασμός είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που προκαλούν τα ψέματα.
Τι είναι όμως αυτό που θα ακούσετε να βγαίνει από τα χείλη ενός άνδρα προκειμένου να αποκτήσει αυτό που θέλει; Το Queen έψαξε και σας παραθέτει μια λίστα από αυτά που λένε οι άνδρες για να σας ρίξουν στο κρεβάτι τους/σας. Εσείς, προσπαθήστε να μην είστε καχύποπτη, αλλά να έτοιμη για τις συνέπειες των επιλογών σας.







blog.gr
Τι λένε οι άνδρες για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι Τι λένε οι άνδρες για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι Reviewed by stoklari on 12.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.