Latest Tweets

About Me

Τι έλεγε το ζώδιο του Γιώργου για σήμερα…



Ούτε τα άστρα δεν είχε σήμερα με το μέρος του ο πρωθυπουργός. Από τη μία η ολική έκλειψη Σελήνης που θα γίνει απόψε και από την άλλη οι προβλέψεις για το ωροσκόπιό του, που έπεσαν διάνα… Ο λόγος για τον «Δίδυμο»- στο ζώδιο- Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τα βρήκε «μπαστούνια» και… στην αστρολογία και στη πολιτική.
Αναλυτικά οι προβλέψεις του ζωδίου του για σήμερα:

«Σήμερα το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ίντριγκες, συκοφαντίες και παρασκηνιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά σας. Η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη σε προειδοποιεί να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει σήμερα να αντιμετωπίσεις μία πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν σου και έχει να κάνει με την αυτοεκτίμησή σου. Είτε πρόκειται για καινούριες ιδέες που πρέπει να υιοθετήσεις είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Aρκεί να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις».
Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός έχει τα γενέθλιά του αύριο, Πέμπτη. Για να δούμε εάν τα άστρα θα είναι ευνοϊκότερα για τον κ. Παπανδρέου.

Τι έλεγε το ζώδιο του Γιώργου για σήμερα… Τι έλεγε το ζώδιο του Γιώργου για σήμερα… Reviewed by stoklari on 15.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.