Latest Tweets

About Me

DJ ετών 70!


Ruth Flowers  


Η 70χρονη Ruth Flowers είναι ένα ζωντανό παράδειγμα στο ότι η ηλικία δεν θα σας σταθεί εμπόδιο για να πετύχετε όταν πραγματικά λατρεύετε αυτό που κάνετε.
Γνωστή και ως «Mammy Rock» στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή, η Ruth μάλλον είναι η γηραιότερη επαγγελματίας DJ στον κόσμο. Φορώντας bling bling ακουστικά, μοντέρνα ρούχα και
αθλητικά παπούτσια η γιαγιά από την Βρετανία παίζει μουσική στα δημοφιλέστερα κλαμπ της Γαλλίας ξεσηκώνοντας το κοινό.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Ruth ήταν 65. O εγγονός της γιόρταζε τα γενέθλιά του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λονδίνου και ζήτησε από την Ruth να τον συνοδέψει. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με τους πορτιέρηδες που δεν ήθελαν να επιτρέψουν την είσοδο μιας ηλικιωμένης σε ένα χώρο γεμάτο παιδιά αλλά τελικά η Ruth είχε την πρώτη της γνωριμία με την νυχτερινή διασκέδαση.
Ruth Flowers
Μαγεμένη από την ζωντάνια του χώρου που την έκανε να αισθάνεται νεώτερη ζήτησε από τον εγγονό της να την βοηθήσει να γίνει DJ. Εκείνος την σύστησε σε έναν μουσικό παραγωγό και όλα πήραν την σειρά τους. Μόλις έμαθε τα βασικά της ηλεκτρονικής μουσικής, η Mammy Rock ανέπτυξε το δικό της μουσικό στυλ.
Ruth Flowers
Όπως λέει και η ίδια θα προτιμούσε να «υπογράψει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία από το να υπογράψει την είσοδο της στο γηροκομείο».

 ΠΑΡΑΞΕΝΑ


DJ ετών 70! DJ ετών 70! Reviewed by stoklari on 14.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.