Συνελήφθη μετά από σεξουαλική συνεύρεση με φοράδα


Σε σύλληψη ενός 62χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές …
από τη Βρετανία αφού ήρθε στα χέρια τους σοκαριστικό βίντεο με τη σεξουαλική συνεύρεση του πρώτου με ένα άλογο.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Τζον Ρόμπερτ Μέστερ έχει κατηγορηθεί για κτηνοβασία τα τελευταία 10 χρόνια, ανακοίνωσε η αστυνομία. Αυτή τη...
φορά κακοποίησε μια καθαρόαιμη φοράδα.


"Εργάζομαι εδώ και 30 χρόνια και αυτό είναι σίγουρα μια παράξενη υπόθεση," τόνισε στη βρετανική Weird News ο Φρίντζ Σάντμπερκ, σερίφης του αστυνομικού τμήματος Clinton County στο Μίσιγκαν της Βρετανίας.
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί από πηγές ότι ο 62χρονος κτηνοβάτης είχε εισβάλλει κρυφά αρκετές φορές στο λιβάδι Riley Township και συγκεκριμένα στους σταύλους των αλόγων.
Ανησυχώντας για την ασφάλεια των ζώων, η Χέισταντ, ιδιοκτήτρια του δεκαπέντε στρεμμάτων βοσκότοπου, αγόρασε μια κάμερα παρακολούθησης. Σίγουρα όμως δε φανταζόταν αυτά που κατέγραψε το μηχάνημα.
"Η Χέισταντ επικοινώνησε μαζί μας, δείχνοντας μας τα πλάνα από τον ύποπτο, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ένα από τα άλογα της", ανέφερε ο σερίφης Σάντμπεργκ.
Ο 62χρονος Μέστερ, που είναι μάλιστα παντρεμένος, κατηγορήθηκε για κτηνοβασία και βασανισμό ζώου, ενώ μετά από φυλάκιση ενός μήνα αφέθηκε ελεύθερος με τη καταβολή 5.000 δολαρίων.http://to-kounavi.blogspot.com/2011/07/blog-post_6779.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.