Latest Tweets

About Me

Κρεματόριο σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης!
Έναν ξύλινο σταυρό ύψους έξι μέτρων και τριγύρω στοιβαγμένα πτώματα σκύλων, που σφαγιάστηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, αντίκρισαν οι δύο εθελοντές της Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος», ο κ. Φερετζάκης και ο κ. Βασιλάκης, οι οποίοι πήγαν το απόγευμα της Πέμπτης από το Ηράκλειο Κρήτης μέχρι το χωριό Σίβα (72 χλμ.), ώστε να δουν από κοντά την σχολή, που διατηρούσε ο 35χρονος ψυχοπαθής εκπαιδευτής και σφαγέας σκύλων, την οποία και ονόμαζε «Εκπαιδευτήριο Σκύλων - Η Κορφή».

Οι εικόνες, που - όπως μάθαμε - είδαν, δεν περιγράφονται. Η μυρωδιά των περίπου 30 πτωμάτων των σκύλων σε αποσύνθεση, καλύπτει μια ακτίνα δύο χιλιομέτρων, περιμετρικά του κτήματος. Ζώα σφαγμένα με μαχαίρι, δεμένα με σύρμα τα πόδια τους! Ένα φορούσε φίμωτρο, ένα άλλο ήταν σφιχτά δεμένο και το πρόσωπο του κολλημένο σχεδόν στον κορμό μιας ελιάς, ώστε να μην μπορεί να κινηθεί. Πολλά είχαν μονωτική ταινία στις μουσούδες τους. Τα πτώματα τους βρίσκονται διάσπαρτα και μέσα στο 20 στρεμμάτων κτήμα αλλά και έξω από αυτό.
Οι εθελοντές έκαναν λόγο για κρεματόριο ζώων. Και ενώ προσπαθούσαν να κοιμίσουν, βάζοντας υπνωτικά φάρμακα στην τροφή τους, τα τρία σκυλιά – που έχουν απομείνει εκεί, αλλά είναι σε άγρια κατάσταση – και περιφέρονται, τους απείλησαν δύο βοσκοί της περιοχής, οι οποίοι μπήκαν μέσα στο κτήμα και τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν, αφού φοβήθηκαν για τη ζωή τους.
Όμως οι δύο εθελοντές έμαθαν από τους βοσκούς, ότι μέσα σε αυτό το κτήμα έμπαιναν (ή κατ' άλλους έμεναν) και δύο ακόμη άνθρωποι, εκτός από τον 35χρονο. Γι' αυτό και η οικογένεια του επιμένει ότι δεν είναι το δικό τους παιδί, που διέπραξε τα εγκλήματα, αλλά οι άλλοι!
Το αν οι βοσκοί, που απείλησαν τους εθελοντές, είναι συγγενικά πρόσωπα του δράστη, δεν το γνωρίζουμε, όμως εξαιτίας του βεβαρημένου παρελθόντος του 35χρονου, ο οποίος είναι και χρήστης και έμπορος ναρκωτικών, ενδεχομένως κάτι να ήθελαν να κρύψουν, γι' αυτό και τους έδιωξαν.
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου ο διοικητής του Α.Τ. Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης, Γιάννης Λιανδράκης, μαζί με αστυνομικούς πήγε στο κτήμα –το οποίο περιλαμβάνει και την κατοικία του δράστη– και έμεινε άναυδος από την φρίκη και την αηδία. Η καταγγελία ήταν τελικά αληθής!
Με αρκετή καθυστέρηση και σχετική απροθυμία η δήμαρχος Φαιστού, Μαρία Πετρακογιώργη, και μόνο αφού δημοσιογράφος του adespoto.gr την ενόχλησε -προκειμένου να βοηθήσει με τις υπηρεσίες του δήμου- ισχυρίστηκε ότι τελικά έστειλε έναν κτηνίατρο και έναν αντιδήμαρχο το βράδι της Πέμπτης επί τόπου.
Οι δύο άνδρες μέσα στο σκοτάδι είπαν ότι δεν μπόρεσαν να δουν τίποτα.
Οι διαχειριστές του adespoto.gr ισχυρίζονται ότι η καταγγελία για τα εγκλήματα, που διέπραττε προφανώς τους περασμένους μήνες –Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο– ο 35χρονος ψυχοπαθής, έφτασε σ’ εκείνους μέσω email στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, από κάποιον εργαζόμενο στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης.
Το μήνυμα ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έσφαζε σκυλιά πριν από μια εβδομάδα! Ο δράστης, όπως έγινε γνωστό νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική Κλινική από τις 5 Σεπτεμβρίου 2011 (και όχι όπως λανθασμένα έχει γραφτεί σε πολλά site και blog από τις 5/8) μετά από εντολή εισαγγελέα και αφού το ζήτησε η ίδια του η οικογένεια.
Ο εγκλεισμός του έγινε επειδή –σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του γιατρού και της οικογένειας του– πάσχει από βαριάς μορφής σχιζοφρένεια.
Θεωρεί ότι είναι ο Μεσσίας και πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Προφανώς για να προφυλάξουν και εκείνον και τους συνανθρώπους του, και αφού στο μεταξύ είχε σφαγιάσει δεκάδες ζώα, ζήτησαν από τον εισαγγελέα να διατάξει την εισαγωγή του στο ψυχιατρικό ίδρυμα.
Προφανώς ο 35χρονος σε κάποιον μίλησε για τα εγκλήματα, που είχε διαπράξει σε βάρος των ζώων, και αυτός που είχε τις πληροφορίες τις έστειλε με email στο φιλοζωικό site προκειμένου να γίνει γνωστό το έγκλημα!
Η Μαρία Χουστουλάκη πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος» και η Νατάσα Μπομπολάκη πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» – αφού ενημερώθηκαν για την καταγγελία από τους διαχειριστές του adespoto.gr – πίεσαν τον διοικητή του Α.Τ. Μοιρών να πάει επί τόπου και να ερευνήσει το τι συμβαίνει.
Έτσι και έγινε τελικά. Αποκαλύφθηκε δηλαδή η φρίκη και η νοσηρότητα κάποιων σε όλο της το μεγαλείο και σε βάρων των ζώων! Τα τρία σκυλιά, που υπάρχουν ακόμα στον τόπο του μαρτυρίου,(δύο όμοια εξαιρετικής ράτσας και ένα γέρικο) θα γίνει προσπάθεια να πιαστούν αύριο. Αν και κάποιοι βοσκοί λένε ότι είναι δικά τους και τα φροντίζουν. Η δήμαρχος Φαιστού δεσμεύτηκε μετά από πολλές πιέσεις, ότι η υπηρεσία του δήμου θα καθαρίσει τον χώρο, παρουσία της Αστυνομίας και ενώπιον του αντιδημάρχου κ. Καμπουράκη!
Φωτογραφικό υλικό από τον τόπο του μαρτυρίου μέχρι τώρα δεν υπάρχει. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., δεσμεύτηκαν ότι θα τραβήξουν φωτογραφίες. Όμως έγινε γνωστό ότι το γερμανικό κανάλι RTL βρέθηκε στο σημείο και τράβηξε πλάνα, κάτι που σημαίνει ότι πάλι θα γίνουμε και διεθνώς ρεζίλι για τη συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα και δικαίως!
 
Δείτε επίσης:

www.zoosos.gr


Κρεματόριο σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης! Κρεματόριο σκύλων στο Ηράκλειο Κρήτης! Reviewed by stoklari on 17.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.