Αντισυλληπτικό χάπι για τον άνδρα


Αντισυλληπτικό χάπι για τον άνδρα

Σύμφωνα με έρευνα πολύ συχνά ζευγάρια αναβάλλουν τη χρήση του χαπιού αντισύλληψης για άνδρες, διότι πολλές γυναίκες αισθάνονται ότι οι σύντροφοί τους θα ξεχάσουν να το πάρουν, και ορισμένοι άνδρες αισθάνονται ότι θα προκαλέσει προβλήματα στον ανδρισμό τους.


Η Δρ. Susan Walker είπε στο ετήσιο συνέδριο της Βρετανικής Κοινωνιολογικής Ένωσης στο Λονδίνο σήμερα ότι μόνο το 50% από τις 134 γυναίκες και 54 άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι θα χρησιμοποιούσαν την μέθοδο αντισύλληψης από την στιγμή που θα εμφανιστεί στην αγορά, 19% είπαν ότι σίγουρα δεν θα χρησιμοποιούσαν ένα αρσενικό χάπι αντισύλληψης, ενώ το 31 % δεν ήταν σίγουροι.

Η Δρ Walker, Λέκτορας στη Σεξουαλική Υγεία στο Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin, διαπίστωσε ότι το 52 % των ερωτηθέντων γυναικών ανησυχούσαν ότι οι σύντροφοί τους θα ξεχάσουν να το πάρουν και ότι μόνο το 17 % των ανδρών που ερωτήθηκαν, πιστεύουν ότι οι άνδρες θα ξεχνάνε να πάρουν το χάπι καθημερινά, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τις συντρόφους τους στην ικανότητά τους να θυμούνται.
Δείτε επίσης:

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.