Latest Tweets

About Me

Βαρύ και ανθυγιεινό το πορνό για τον άντρα - sex machine

Βαρύ και ανθυγιεινό το πορνό για τον άντρα - sex machine
Το πορνό τού πρόσφερε χρήματα και φήμη, αλλά αποδείχθηκε... βαρύ και ανθυγιεινό για τον Ρόκο Σιφρέντι.

Ο ηθοποιός και παραγωγός πορνοταινιών, που θεωρείται ο «βασιλιάς» του είδους, πλήρωσε το τίμημα του επαγγελματισμού του στις σκηνές με δύο μεταμοσχεύσεις.


Ο άντρας-sex machine με τις 1.300 ταινίες πορνό στο ενεργητικό του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με 4.000 γυναίκες, αποκάλυψε σε συνέντευξη στο αντρικό περιοδικό «Max» ότι εξαιτίας των απαιτητικών στάσεων στη διάρκεια του σεξ με τις ερωτικές παρτενέρ του, απέκτησε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ετσι χρειάστηκε να κάνει μεταμόσχευση συνδέσμων στο γόνατό του και μετά να βάλει συνθετικά κομμάτια στην πλάτη του, στην κλείδα, στους ώμους και στον καρπό. «Ολα τα έπαθα, επειδή ήθελα να βοηθήσω τους κάμεραμεν» εξήγησε ο Ρόκο Σιφρέντι.

Ομως και τα φώτα που εστίαζαν πάνω του κατέστρεψαν το ένα του μάτι. «Εβλεπα τρεις γυναίκες αντί για μία και οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να κάνω μεταμόσχευση κερατοειδούς χιτώνα. Ευτυχώς βρέθηκε μόσχευμα από νεκρό δότη και τώρα βλέπω» αποκαλύπτει.

Η γυναίκα του τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά αυτός έπαθε κατάθλιψη και σύντομα επέστρεψε στα πλατό, όπου, όπως εξηγεί, λειτουργεί όποια κι αν είναι η συμπρωταγωνίστριά του.

«Στη δουλειά μου δεν είμαι ρατσιστής. Δέχομαι προκλήσεις, κάνω τα αδύνατα δυνατά. Για παράδειγμα, κάνω σεξ με πολύ παχύσαρκες, με ηλικιωμένες, με μαύρες και Ασιάτισσες» είπε χαρακτηριστικά κι όταν τον ρώτησαν ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που έκανε, αποκάλυψε ότι ήταν το σεξ με τρεις γυναίκες από 67 έως 73 ετών.

«Για εκείνες έκανα τρελά πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός πορνοστάρ, που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια mainstream ταινία, τον «Γάμο στο Παρίσι».


Δείτε επίσης:
Espressonews.gr


Βαρύ και ανθυγιεινό το πορνό για τον άντρα - sex machine Βαρύ και ανθυγιεινό το πορνό για τον άντρα - sex machine Reviewed by stoklari on 4.10.11 Rating: 5

1 σχόλιο:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.