Latest Tweets

About Me

Το ΙΚΑ κάνει «έξωση» στο «Μακεδονία Παλλάς»



Τη σύμβαση μίσθωσης του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» κατήγγειλε το ΙΚΑ, για οφειλές μισθώματος που φτάνουν τα 3,4 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο κινδυνεύει άμεσα με λουκέτο, αφού το ΙΚΑ βγάζει το κτίριο στο σφυρί.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΙΚΑ, όπου ανήκει το κτίριο, αποφάσισε να προκηρύξει διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό για τη μακροχρόνια
παραχώρηση και εκμετάλλευση του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αποκαλύπτει στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα «Ημερησία», την απόφαση έλαβε η διοίκηση του ΙΚΑ, αφού πρώτα κατήγγειλε τη μίσθωση από την εκμισθώτρια εταιρεία, την «Ελληνική Τουριστική ΑΞΤΕ», και ενόψει μάλιστα της απώλειας τουλάχιστον 3,4 εκατ. ευρώ το μήνα που κέρδιζε το Ίδρυμα από την εκμίσθωση του συγκεκριμένου «φιλέτου».
Το πλαίσιο της απόφασης του ΙΚΑ, η οποία προβλέπει την άμεση πρόσληψη συμβούλου από το Μητρώο της ΕΔΕΚΤ ΑΕΠΕΥ, με σκοπό την εκπόνηση μελέτης αξιοποίησης και τη σύνταξη των απαραίτητων τευχών για την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για τη μακροχρόνια παραχώρηση της διαχείρισης και εκμετάλλευσης του ακινήτου που στεγάζει το «Μακεδονία Παλλάς», συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών Η /Μ εγκαταστάσεων.
Ο σύμβουλος, μεταξύ άλλων, θα προχωρήσει σην εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου της ξενοδοχειακής μονάδας.
Θα εκπονήσει μελέτης βιωσιμότητας για τη μακροχρόνια παραχώρηση της διαχείρισης και εκμετάλλευσης του ξενοδοχείου και θα συντάξει τα απαραίτητα τεύχη του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού της μακροχρόνιας παραχώρησης και εκμετάλλευσης.
Επίσης, όπως αποκαλύπτεται ότι η σύμβαση του ΙΚΑ με το «Μακεδονία Παλλάς» λύθηκε λόγω διαφορών στις πληρωμές και στα πρόστιμα που ήδη βρίσκονται στην κρίση της δικαιοσύνης.



Δείτε επίσης:



πηγη
Το ΙΚΑ κάνει «έξωση» στο «Μακεδονία Παλλάς» Το ΙΚΑ κάνει «έξωση» στο «Μακεδονία Παλλάς» Reviewed by stoklari on 6.11.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.