Latest Tweets

About Me

Αστυνομικός κάνει εν ψυχρώ ηλεκτροσόκ σε 14χρονη (BINTEO - ΣΟΚ)



Ολα έγιναν έξω από ένα γυμνάσιο της πόλης Άλεντάουν στη Φιλαδέλφεια. Οι κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» το περιστατικό, που έχει προκαλέσει σάλο!
Το βίντεο ξεκινά να δείχνει παιδιά που έχουν σχολάσει. Μετά από μια μικρή διακοπή, αρχίζει ξανά και δείχνει έναν αστυνομικό να παλεύει με μια κοπέλα.

Εκείνη έχει στην πλάτη της ένα αυτοκίνητο και προσπαθεί να απωθήσει τον αστυνομικό. Τότε, εκείνος κάνει μερικά βήματα πίσω, σηκώνει το πιστόλι, σημαδεύει στην περιοχή της κοιλιάς της και την «κεραυνοβολεί». Και αυτό παρά το γεγονός πως το κορίτσι φαίνεται να σηκώνει τα χέρια, λίγο πριν δεχτεί το ηλεκτροσόκ.

Η 14χρονο πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Ένα άλλο κορίτσι που έχει δει όλο το περιστατικό, κάνει να βοηθήσει τη φίλη της, αλλά ο αστυνομικός της φωνάζει. Συλλαμβάνει τη 14χρονη, ενώ υπάλληλοι security εμφανίζονται ξαφνικά και φαίνεται πως γίνεται τουλάχιστον ακόμη μια σύλληψη.
 
Το βίντεο αποτελεί μέρος της μήνυσης που κατέθεσε η 14χρονη κατά του αστυνομικού, υποστηρίζοντας πως την έπιασε από πίσω, χωρίς να πει ότι είναι αστυνομικός. Εκείνος, ισχυρίζεται πως την πυροβόλησε με το πιστόλι για ηλεκτροσόκ γιατί τον χτύπησε, τον έβρισε και αντιστάθηκε στη σύλληψη.


 


 

Δείτε επίσης:




πηγη
Αστυνομικός κάνει εν ψυχρώ ηλεκτροσόκ σε 14χρονη (BINTEO - ΣΟΚ) Αστυνομικός κάνει εν ψυχρώ ηλεκτροσόκ σε 14χρονη  (BINTEO - ΣΟΚ) Reviewed by stoklari on 15.12.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.