Latest Tweets

About Me

Προφυλακτικό: οδηγίες χρήσης για γυναίκες



Παρόλο που ο αγαπημένος σου δεν είναι φαν των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων ή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, εντούτοις δεν μπορείς να τον κάνεις να συμπαθήσει το προφυλακτικό. Έλα όμως που δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Ακολούθησε τις παρακάτω σέξυ οδηγίες χρήσης που σου προτείνουμε και δεν θα θέλει να κάνει σεξ χωρίς το σκουφάκι του ποτέ ξανά!

Πώς θα διαλέξεις το σωστό προφυλακτικό;
Πρώτα πρώτα, είναι σημαντικό να πάρεις την πρωτοβουλία αγοράς του προφυλακτικού, ειδικά στην περίπτωση που ο σύντροφός σου το αμελεί (κατά λάθος ή επίτηδες) αρκετά συχνά. Δεν χρειάζεται αλλά ούτε και ενδεικνύεται η αγορά των προφυλακτικών από τον περιπτερά της γειτονιάς. Οι περισσότεροι άνθρωποι σπαταλούν μερικά δευτερόλεπτα μόνο για την επιλογή των προφυλακτικών. Αλλά μια τέτοια βιαστική επιλογή μπορεί να μειώσει τόσο την απόλαυση όσο και την ασφάλεια που προσφέρει το προφυλακτικό.
Το σωστό μέγεθος: το σωστό μέγεθος του προφυλακτικού μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμπειρία του σεξ για τον αγαπημένο σου κυρίως, αλλά και για εσένα. Ένα πολύ στενό προφυλακτικό, δεν είναι άνετο, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να τοποθετηθεί σωστά και αυτή η αναμονή και η δυσκολία στην τοποθέτηση μπορεί να επηρεάσει και την στύση πτωτικά. Αν το προφυλακτικό δεν φτάνει μέχρι τη βάση του πέους αφότου ξεδιπλωθεί, είναι πολύ μικρό. Επίσης, αν το προφυλακτικό είναι αρκετά μεγάλο, είναι εύκολο να γλιστρήσει και να κάνει τον αγαπημένο σου να αισθάνεται μειονεκτικά. Ένα τυπικό προφυλακτικό φτάνει τα 17,5 εκατοστά περίπου, ενώ ορισμένες μάρκες προσφέρουν ποικιλία μεγεθών.
Γεύσεις και σχέδια: πες ναι σε ένα προφυλακτικό με ρίγες ή κουκκίδες, γιατί θα αυξήσει και την δική σου απόλαυση. Όσον αφορά τα προφυλακτικά με διάφορες γεύσεις φρούτων ή σοκολάτας, φρόντισε να είναι δερματολογικά ελεγμένα και το υλικό τους να μην αλλοιώνεται εύκολα. Γενικά, στους πειραματισμούς που αφορούν την υφή και το υλικό με το οποίο φτιάχνεται το προφυλακτικό, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτική. Ορισμένα προφυλακτικά που δεν φτιάχνονται με λάτεξ, προσφέρουν ασφάλεια ενάντια σε μια πιθανή εγκυμοσύνη αλλά όχι και ενάντια σε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.
Στην πράξη:
Όσο πιο γρήγορα το εφαρμόσεις, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να χάσει τη στύση του. Φρόντισε να ανοίξεις τη συσκευασία κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Βάλε δύο σταγόνες λιπαντικού με βάση το νερό μέσα και εφάρμοσε το στο υπερευαίσθητο κεφάλι του πέους του. Με το ένα σου χέρι κρατάς σταθερό το προφυλακτικό στην κορυφή του πέους, και με το άλλο, το ξετυλίγεις μέχρι να φτάσει στη βάση.
Για τις προχωρημένες: τοποθέτησε το προφυλακτικό με το στόμα σου για να τον εξιτάρεις παραπάνω. Διάλεξε ένα προφυλακτικό με ωραία γεύση αλλά χωρίς σπερματοκτόνο και βάλτο στο υγρό στόμα σου με την μεριά της ρωγούλας (προεξοχής του προφυλακτικού) προς τα μέσα. Χρησιμοποίησε τα χείλη για να καλύψεις τα δόντια σου και τοποθέτησε το προφυλακτικό στο κεφαλάκι του πέους. Βάλε στο παιχνίδι και τα χέρια σου που θα βοηθήσουν να το ξετυλίξεις μέχρι κάτω.
Πώς θα αυξήσεις την απόλαυση: το προφυλακτικό δεν χρειάζεται να μπει ανάμεσά σας και να μειώσει την απόλαυση του σεξ.
Α. Κατά την ιεραποστολική στάση ή το σεξ στα τέσσερα, σφίξε τα πόδια σου για να δημιουργήσεις μεγαλύτερη πίεση και τριβή.

Β. Φτιάξε ένα νοητό ν με τον δείκτη και τον μέσο και τοποθέτησέ το ανάμεσα στα πόδια σου. Πίεσέ το στη βάση του πέους κατά την διείσδυση. Η πράξη αυτή τον ερεθίζει περισσότερο, ενώ συγκρατεί και το προφυλακτικό στη θέση του.
Γ. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε και ένα μαγικό δονούμενο δαχτυλίδι. Τοποθέτησέ το έτσι ώστε να εφάπτεται με την κλειτορίδα σου και νιώσε περισσότερη ευχαρίστηση στην περιοχή, μερική από την οποία μπορεί να σου στερεί το προφυλακτικό.


 

Δείτε επίσης:

 Κάποιοι το προτιμούν...Στα τέσσερα







πηγη
Προφυλακτικό: οδηγίες χρήσης για γυναίκες Προφυλακτικό: οδηγίες χρήσης για γυναίκες Reviewed by stoklari on 13.12.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.