Latest Tweets

About Me

Ψάρι έδειχνε προτίμηση στους όρχεις – Είχε σκοτώσει δύο άνδρες!



Η επίσημη ονομασία του ψαριού της φωτογραφίας είναι Πάκου. Οι κάτοικοι όμως ενός χωριού στην Παπούα Νέα Γουινέα το ονομάζουν «κόφτη όρχεων», καθώς δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στους ανθρώπινους όρχεις!
Το ψάρι αυτό έχει σκοτώσει δύο ανθρώπους, ξεριζώνοντας τους όρχεις τους ενώ ψάρευαν με καμάκι στα ρηχά, με αποτέλεσμα να πεθάνουν από ακατάσχετη αιμορραγία. Μάλιστα, είχε γίνει ο
φόβος και ο τρόμος της περιοχής, καθώς είχε επιτεθεί και σε κολυμβητές (μόνο άντρες και πάντα «χτυπώντας» στους όρχεις), και οι ντόπιοι ζήτησαν τη βοήθεια ενός Βρετανού επαγγελματία ψαρά, ώστε να καταφέρουν να το παγιδεύσουν.
Ο 53χρονος Τζέρεμι Γουέιντ, ο οποίος έχει δική του εκπομπή ψαρέματος στο δίκτυο ITV, πέρασε εβδομάδες προσπαθώντας να το πιάσει και τελικά τα κατάφερε, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όπως δήλωσε ο ίδιος στη βρετανική εφημερίδα Telegraph, ψάρεψε το Πάκου, αλλά χρειάστηκε να παλέψει με το βάρους 18 κιλών ψάρι, όταν ενώ κείτονταν στη βάρκα του, ξαφνικά του επιτέθηκε, προσπαθώντας να τον δαγκώσει στο πόδι.
«Τελικά το εξουδετέρωσα και όταν άνοιξα το στόμα του είδα ότι έχει δόντια που μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα», είπε στην εφημερίδα ο Γουέιντ.


 

Δείτε επίσης:





πηγη
Ψάρι έδειχνε προτίμηση στους όρχεις – Είχε σκοτώσει δύο άνδρες! Ψάρι έδειχνε προτίμηση στους όρχεις – Είχε σκοτώσει δύο άνδρες! Reviewed by stoklari on 29.12.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.