Latest Tweets

About Me

Ποιες γυναίκες είναι άγριες στο κρεβάτι...Σίγουρα δεν κυκλοφορούμε με την ταμπέλα στο κούτελο «είμαι»… «δεν είμαι», ούτε κι εσείς είστε το μαντείο των Δελφών για να μαντέψετε το σωστό. Την πρώτη εντύπωση την ξεχνάμε, καθώς πολλές φορές αποδεικνύεται λανθασμένη και κάπου μας απογοητεύει κιόλας.

Έχουν διενεργηθεί έρευνες πάνω στο ζήτημα,
δεν τα βγάζουμε από το φτωχό μας το μυαλό, μέσα από τις οποίες προκύπτουν κάποιες κατηγορίες γυναικών ή μάλλον σημάδια πάνω τους που βοηθάνε τον άντρα να καταλάβει αν είναι «φωτιά» στο κρεβάτι.
Τα τέσσερα λοιπόν πράγματα που έβγαλαν ως συμπεράσματα οι συγκεκριμένες μελέτες και σύμφωνα με τα οποία κάποιος καταλαβαίνει αν η γυναίκα αρέσκεται στο άγριο σεξ, είναι τα εξής ενδιαφέροντα:
Τα σιγανά ποταμάκια…
Αυτά δεν λέει η παροιμία ότι πρέπει να φοβάσαι; Ε, αυτά να φοβάσαι λοιπόν. Διότι οι γυναίκες που δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικές γενικότερα (όχι κατά τη διάρκεια της πράξης), τα δίνουν όλα στο κρεβάτι! Κάπως πρέπει να «ξεσπάσουν» και το πιο σύνηθες είναι ένα άγριο σεξάκι που θα τις ξαλαφρώσει. Κι εκεί είναι που θα αναρωτηθείς αν επρόκειτο για το ίδιο άτομο. Κι όμως...
Το ντύσιμο λέει ψέματα…
Ποιος είπε πως ανάλογα το ντύσιμο, φαίνεται κι ο χαρακτήρας της γυναίκας στο σεξ; Όσο πιο σέξι, τόσο πιο θερμή; Μύθος! Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Το χάρισμα το έχουν οι δεσποινίδες που ντύνονται απλά, καθημερινά και που αποφεύγουν να προκαλούν ξερά κάθε ώρα και στιγμή. Μην κολλάτε στο αποκαλυπτικό, οι πραγματικές αποκαλύψεις γίνονται χωρίς ρούχα έτσι κι αλλιώς.
Βλέμμα που «σκοτώνει»!
Κάποιες γυναίκες το έχουν έντονα. Φτάνει ένα βλέμμα... θανατηφόρο που λένε για να σε κάνει να καταλάβεις πολλά. Τα μάτια αναλαμβάνουν δράση, είναι καθρέπτης, δεν κρύβουν τίποτα. Αυτές λοιπόν που συνηθίζουν να «καρφώνουν» (ασυναίσθητα ακόμη αν το έχουν από φυσικού) τον άλλον… είναι κι αυτές που δίνονται στο σεξ και επιδίδονται σε «wild» καταστάσεις. 
Οι… «ξενέρωτες» όμορφες κι οι άλλες!
Πάλι οι έρευνες μιλούν. Και τι μας λένε; Ότι οι εντυπωσιακά όμορφες γυναίκες, αυτές ναι που περπατάνε στο δρόμο και εσύ πέφτεις τ’ανάσκελα για πάρτη τους, οι θεές… κρύβουν έναν ξενέρωτο χαρακτήρα στην ερωτική τους ζωή. Κάνουν την πράξη πληκτική κι αυτό γιατί επαναπαύονται στο όμορφο πρόσωπο ή σώμα τους και θεωρούν πως αυτό αρκεί για ένα καλό σεξ. Φυσικά όχι όλες, η πλειοψηφία τους όμως ναι. Ομορφιά και σεξ απίλ είναι δρόμοι παράλληλοι. Η λιγότερο όμορφη και σέξι κοπέλα προσπερνάει τέτοια ζητήματα, είναι πιο δοτική, παθιάρα και τι λέγαμε; Άγρια! 
 

Δείτε επίσης:

πηγη
Αν σου άρεσε κάνε
"like"
Ποιες γυναίκες είναι άγριες στο κρεβάτι... Ποιες γυναίκες είναι άγριες στο κρεβάτι... Reviewed by stoklari on 20.12.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.