Latest Tweets

About Me

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εργοδότης έκλεψε το δώρο Χριστουγέννων από εργαζόμενη!



Μέχρι σήμερα οι εργοδότες μας είχαν συνηθίσει να μην αποδίδουν το Δώρο Χριστουγέννων, κατά παράβαση της ισχύουσας εργατικής νομοθεσίας.
Να το κλέβουν, όμως;
Όλα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στην πόλη της Πάτρας, όταν εργαζόμενη διαμαρτυρήθηκε στον εργοδότη της για τη μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων, απειλώντας τον με
μήνυση και καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας. Μετά από έντονες διαμαρτυρίες και πιέσεις της εργαζόμενης, ο εργοδότης άνοιξε την ταμειακή μηχανή και της έδωσε το οφειλόμενο ποσό, ενώ έβαλε την εργαζόμενη να υπογράψει την εξοφλητική απόδειξη. Η εργαζόμενη, ικανοποιημένη, έβαλε τα χρήματα στην τσάντα της, την οποία και άφησε στην αποθήκη του καταστήματος. Λίγο πριν τη λήξη της βάρδιάς της όμως, πήγε στην αποθήκη να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα για ν’ αποχωρήσει από το κατάστημα. Εκεί βρήκε την τσάντα της ανοιγμένη και το πορτοφόλι έξω από την τσάντα. Ψάχνοντας στο πορτοφόλι της, διαπίστωσε ότι έλειπαν τα χρήματα. Αρχικά ο καταστηματάρχης δε δίστασε να κατηγορήσει την εργαζόμενη μπροστά στο υπόλοιπο προσωπικό ότι τον διαβάλλει, αφού αυτή τον κατηγορούσε ότι έκλεψε τα χρήματά της. Όταν όμως έφτασε στο κατάστημα ο αδερφός της εργαζόμενης, τότε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους και τα «γαλλικά» στόλιζαν την εορταστική ατμόσφαιρα του καταστήματος.
Τελικά ο «επιδέξιος» εργοδότης παραδέχθηκε ενώπιον όλου του προσωπικού την απαράδεκτη ενέργειά του, προφασιζόμενος οικονομικές δυσχέρειες, ενώ στη συνέχεια έδωσε τα χρήματα στην εργαζόμενη, ζητώντας συγνώμη και εκλιπαρώντας να μην τον καταγγείλλει.
Ντροπή του πραγματικά…

 
Δείτε επίσης:


Αν σου άρεσε κάνε
"like"
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εργοδότης έκλεψε το δώρο Χριστουγέννων από εργαζόμενη! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εργοδότης έκλεψε το δώρο Χριστουγέννων από εργαζόμενη! Reviewed by stoklari on 9.1.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.