Latest Tweets

About Me

Sex Toys...Από το πορνό των σπηλαίων μέχρι τις δονήσεις του κινητού σου


Από το πορνό των σπηλαίων μέχρι τις κούκλες του σεξ που μιλάνε. Από τα ξύλινα και πέτρινα βοηθήματα του σεξ μέχρι τις δονήσεις που έρχονται στο κινητό σου, κάποιος ίδρωσε πολύ περισσότερο από σένα. Με λίγη βοήθεια από τους φίλους μας τα καταφέρνουμε τόσα χρόνια.
Διάβασε και λίγο ιστορία...
Το αγαλματίδιο βρέθηκε το 2008 σε μια σπηλιά κοντά στην Στουτγκάρδη και είναι μια 35.000 ετών ζουμερή απόδειξη του πιο παλιού πορνό από ελεφαντόδοντο, με φουσκωμένα στήθη και τεράστιο αιδοίο. Όπως σχολιάζει ο ανθρωπολόγος Paul Mellars του Πανεπιστημίου Stony Brook, ήταν "τρελοί για σεξ", καθώς η υπερβολή στα σημεία μιλάει από μόνη της. 


Η πέτρινη 28.000 ετών Αφροδίτη του Willendorf, χωριού της Αυστρίας όπου ανακαλύφθηκε, λόγω του μεγέθους της, 20,32 cm x 3,81, πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνταν πολύ έξυπνα από τους κατασκευαστές της.


Γύρω στο 500 π.χ. οι Ελληνίδες έδιναν τον προκάτοχο του δονητή σε φίλες, των οποίων οι άντρες έλειπαν στον πόλεμο ή είχαν πεθάνει. Η λέξη "δονητής" χρησιμοποιήθηκε πολύ στην Ιταλία της Αναγέννησης το 1400 και οι πρώτοι ήταν υπερβολικοί σε μέγεθος, φτιαγμένοι από ξύλο ή δέρμα.


Πρώτοι οι Κινέζοι χρησιμοποίησαν τις βλεφαρίδες από τις κατσίκες για την αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Το "δαχτυλίδι" δενόταν γύρω από το πέος και βοηθούσε την στύση να διατηρηθεί. Γρήγορα έχει συμβολο κύρους και οι πλούσιοι χρησιμοποιούσαν σπάνια και εξωτικά υλικά για να κοσμούν τις δικές τους προεκτάσεις.


Το 500 μ.Χ. οι ασημένιες μπάλες τις γκέισας (όπως είναι αρχικά γνωστές) προορίζονταν για την ανδρική ευχαρίστηση. Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι λίγη εξάσκηση από την γυναίκα στην πυελική χώρα βοηθά στην δημιουργία εντονότερων οργασμών και για τους δύο. Σήμερα κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα κατασκευασμένες από σιλικόνη.


Την ιδέα της κυριαρχίας και της δουλειάς στην κρεβατοκάμαρα την έβαλε αρχικά ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ το 1791 με το  μυθιστορημά του Justine. Ο μισός όρος του σαδισμού - μαζοχισμού του ανήκει, αλλά το M, στο S&M, ανήκει στον συνάδελφο συγγραφέα Leopold von Sacher-Masoch, ο οποίος έγραψε για την αρσενική υποβολή.


Για να μην κουράζονται οι γιατροί που προσπαθούσαν να θεραπεύσουν γυναίκες σε υστερία, το 1869 ο Dr. George Taylor, εφηύρε τον πρώτο ατμοκίνητο δονητή. Η πυελική ένταση, το άγχος, η ευερεθιστότητα, αλλά και το tennis elbow μειώθηκαν, όπως και ο επαγγελματικός κίνδυνος του ιατρικού επαγγέλματος.


Όσο περισσότερο έμπαινε η ηλεκτρική ενέργεια στα αμερικανικά σπίτια, τόσο περισσότερο εισχωρούσε και ο δονητής στις πρίζες. Διαφημίζονταν στα γυναικεία περιοδικά ως βοηθήματα χαλάρωσης και παρέμειναν ταμπού μέχρι την δεκαετία του '60.


Από την στιγμή που το Sex and the City παρουσίασε τον "The Rabbit", το κουνέλι - ο δονητής έγινε ανάρπαστος, αφού  δούλεψε με την σεμνή και άτολμη Charlotte, αλλά και μόδα, μαζί με τα Manolo Blahniks.


To 2008 στο Τέξας το δικαστήριο έκρινε ότι η απαγόρευση πώλησης ερωτικών παιχνιδιών παραβιάζει το δικαίωμα του ατόμου να κάνει ό,τι θέλει στην ιδιωτική ζωή του. Το ίδιο συνέβη στην Λουιζιάνα, το Κάνσας και το Κολοράντο. Την ίδια στιγμή, όμως, στην Αλαμπάμα και την Τζώρτζια, οι ιδιοκτήτες σεξ καταστημάτων μπορούσαν ακόμα και να μπουν φυλακή για κάθε χρήσιμο προς τόνωση των γεννητικών οργάνων εργαλείο, που θα βρίσκονταν στην κατοχή τους. Μία ακόμα μάχη, είχε, πάντως κερδηθεί.


Μετά το 2009, τα πράγματα, έγιναν πιο απλά, καθώς ακόμα και το κινητό σου μπορεί με τις apps και τα vibes του να βοηθήσει. Η ένταση της δόνησης σίγουρα (?) δεν μπορεί να σε φτάσει σε οργασμό, αλλά έρχεται σύντομα ο υπολογιστής με σύνδεση δονητή που θα φέρνει πιο κοντά υπεραστικούς εραστές, χρησιμοποιώντας και πάλι την φωνή σας και μόνο.


Μπορεί να μην σκουπίζει ή να μαγειρεύει, αλλά κάνει όλα τα υπόλοιπα. Η Roxxxy, όπως λέει ο δημιουργός της Douglas Hines, μπορεί να μιλάει μαζί σου βρώμικα, καθώς έρχεται εξοπλισμένη με λειτουργία αναγνώρισης της φωνής σου. Αντίθετα με όλες τις άλλες κούκλες του σεξ, μπορεί να σας ρωτήσει για την ημέρα σας στη δουλειά, να συζητήσετε πολιτικά ή ακόμα και να γκρινιάξει όσο επιθυμείτε (λόγω κουμπιού off). Για τις κυρίες υπάρχει ο Rocky. Ο άνθρωπος λάστιχο. 

 
πηγη
Αν σου άρεσε κάνε
"like"



 
Sex Toys...Από το πορνό των σπηλαίων μέχρι τις δονήσεις του κινητού σου Sex Toys...Από το πορνό των σπηλαίων μέχρι τις δονήσεις του κινητού σου Reviewed by stoklari on 26.1.12 Rating: 5

1 σχόλιο:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.