Latest Tweets

About Me

Να γιατί το φιλότιμο του Έλληνα δε πεθαίνει ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Οτι και αν προσπαθούν να μας πείσουν είναι πασιφανές ότι οι Έλληνες έχουν στο αίμα τους το φιλότιμο και την ανθρωπιά!
Τρανό παράδειγμα μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που κατεγράφη σε πλατεία της Γλυφάδας από μια παρέα ανθρώπων που απαρτίζεται κυρίως από άνεργους, οι οποίοι
βρίσκουν υλικά και διάθεση για να φτιάξουν φαγητό για τους άπορους και τους άστεγους κάθε γειτονιάς.
Οι ίδιοι υποστηρίζουν, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ότι αποφάσισαν να πραγματώσουν την ιδέα τους όταν αντίκρισαν δύο παιδάκια να τσακώνονται στα σκουπίδια για το ποιός θα φάει ένα σάπιο μήλο.
Κάθε μέρα, λοιπόν, βρίσκονται και σε μια διαφορετική πλατεία της Αθήνας, με ένα μεγάλο τσουκάλι, μοιράζοντας συνολικά 100 μερίδες φαγητό.
Όπως προαναφέρθηκε, οι άνθρωποι παρ' όλο που έχουνε παιδιά και είναι άνεργοι είναι πολύ αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με πράξεις τα απλά και καθημερινά που πολλοί από εμάς θεωρούμε δεδομένα.
Την αξιοπρέπεια του Έλληνα μπορείς να την κάνεις κομμάτια. Η ψυχή του, όμως, δε πουλιέται! Ο απλός Έλληνας έχει μάθει στα δύσκολα να στηρίζει τον συνάνθρωπό του!

Το φιλότιμο δεν πέθανε ποτέ! 

 

Δείτε επίσης:



πηγη
Αν σου άρεσε κάνε
"like"









Να γιατί το φιλότιμο του Έλληνα δε πεθαίνει ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ) Να γιατί το φιλότιμο του Έλληνα δε πεθαίνει ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by stoklari on 6.2.12 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Το παραπάνω άρθρο ας γίνει κίνητρο να βοηθάμε τους συνανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη (βασικός κανόνας δεν δίνουμε ποτέ σε τσιγγάνους) γιατί όπως διαβάσατε όλα επιστρέφονται στην ζωή.
    Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του.
    Αυτό ισχύει και στην περίπτωση όταν προβούμε σε φιλανθρωπία...ΠΑΝΤΑ θα μας επιστραφεί σε δεκαπλάσιο βαθμό, όχι πάντα σε χρήματα αλλά σε κάτι πιο χρήσιμο που θα συνεισφέρει στην ζωή μας.

    Τα προαναφερθείσα προσωπικά μου έχουν αποδειχθεί από την δική μου εμπειρία σχετικά με τις φιλανθρωπίες που είχα προβεί...Και θεωρώ ηθική υποχρέωση να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία μου μαζί σας.

    Όσοι από εσάς δεν πιστεύετε τα λεγόμενα μου...Σας παροτρύνω και σας προκαλώ συνάμα να πειραματιστείτε για μία φορά να προβείτε σε μια μικρή φιλανθρωπία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.