Latest Tweets

About Me

I am M*lakas! Η απάντηση στο I am Hellene.



Απάντηση στο I am Hellene έρχεται να δώσει ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου, μόνο που εκείνος θα επιλέξει να βροντοφωνάξει μία άλλη ελληνική λέξη, γνώριμη ωστόσο στους ξένους!

"Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, αλλά ούτε και τεμπέλης. Η χώρα μου...

έχει από τους μικρότερους δημόσιους τομείς στην Ευρώπη και δουλεύω τις περισσότερες ώρες τον χρόνο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο", σημειώνει με την αρχή του βίντεο.
Αναφέρεται στις διαδηλώσεις, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί χωρίς η αστυνομία να του επιτεθεί με χρήση χημικών.
"Δεν έχει πια σημασία τι θα ψηφίσω. Η χώρα μου κάνει πάντα ότι της λέει η Ε.Ε. και η ντόπια ελίτ", τονίζει και αφού περιγράφει τα προβλήματα που έχουν διογκωθεί στην Ελλάδα και καταλήγει να βροντοφωνάξει My name is Spyros and I am M*lakas!
Στο τρίλεπτο βίντεο που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο υπάρχουν και εικόνες από το βίντεο που δημιούργησε η Κατερίνα Μουτσάτσου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.





Δείτε επίσης:

Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
    

I am M*lakas! Η απάντηση στο I am Hellene. I am M*lakas! Η απάντηση στο I am Hellene. Reviewed by stoklari on 27.4.12 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Η μουτσάτσου μιλά για τον εαυτό της. ο m@lakas λειτουργεί ως ινστρούχτορας. άσε που η αντιγραφή της αντιγραφής είναι όντως m@lakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλάκες υπάρχουν πολλοί. οι έλληνες είμαστε λίγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.