Latest Tweets

About Me

Τα εφτά υπόγεια θαύματα του κόσμου


Paris 3
Paris 1


Παρίσι, Γαλλία: Υπάρχουν τεράστια δίκτυα κατακομβών, λατομείων και άλλων σηράγγων που διατρέχουν από κάτω την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Moscow 2
Moscow 4
Moscow 3
Μόσχα, Ρωσία: μυριάδες σήραγγες διατρέχουν υπογείως και τη Μόσχα. Οι σήραγγες αυτές μπορούν να φωτογραφηθούν μόνο από κυβερνητικούς φωτογράφους. Όλη η δουλειά έχει έναν αέρα post-production και surreality.
Crypt 2
Crypt
Λονδίνο, Αγγλία: Το νεκροταφείο του West Norwood έχει μια αξιοπρόσεκτη συλλογή ιστορικών μνημείων. Ακόμα πιό συναρπαστικές είναι εντούτοις, οι κατακόμβες που ξεκινούν κάτω από το παρεκκλήσι του νεκροταφείου.
Ozarks 1
Ozarks 2
Ozarks, Midwest: η οροσειρά Ozark των ΗΠΑ είναι γεμάτη με σπήλαια και ορυχεία που χρονολογούνται αιώνες πριν. Είναι ίσως διασημότερα για την ανακάλυψη του ραδίου που ανακαλύφθηκε αμέσως μόλις τα ραδιενεργά στοιχεία άρχισαν να ερευνώνται στην Ευρώπη.
Budapest 2
Budapest 1
Budapest 3
Budapest, Hungary: Ένας τεράστιος λαβύρινθος από σπηλιές και σήραγγες αναπτύσσονται κάτω από το Castle Hill της Βουδαπέστης. Έχουν δημιουργηθεί μέσα σε διάστημα πολλών αιώνων. Η πιο πρόσφατη χρησιμοποίησή τους ήταν ως καταφύγιο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.
Disney World 1
Orlando, Florida: πολλές δεκαετίες τώρα κυκλοφορούν διάφορες μυστηριώδεις ιστορίες για τις σήραγγες στο αποκαλούμενο «μαγικό βασίλειο» στο Orlando της Florida. Η Disney World έχει χρησιμοποιήσει ένα εκτενές σύστημα των υπόγειων σηράγγων, οι οποίες σήμερα φιλοξενούν τεράστια οχήματα, δρόμους για πεζούς, γραφεία, κουζίνες, καφετέριες, αποθήκες και αμέτρητα break rooms.
Coober Pedy  1 
http://stoklari.blogspot.com/2011/05/blog-post_4605.htmlCoober Pedy, Αυστραλία: η πιο παράξενη μικρή πόλη στη μέση του πουθενά της Αυστραλίας. Η ανακάλυψη opal μεταλλείων και οι υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή έχουν οδηγήσει κυριολεκτικά τους κατοίκους να ζουν υπόγεια. Οι κατοικίες, τα ξενοδοχεία και οι εκκλησίες βρίσκονται κάτω από το έδαφος. Πολύ λίγα κτίρια βρίσκονται στην επιφάνεια, όπως το γκολφ. Αν και το γκολφ παίζεται τη νύχτα λόγω της πολύ ψηλής θερμοκρασίας!
http://to-kounavi.blogspot.com/2011/05/blog-post_8487.html
santosight.blogspot.com
Τα εφτά υπόγεια θαύματα του κόσμου Τα εφτά υπόγεια θαύματα του κόσμου Reviewed by stoklari on 13.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.