Latest Tweets

About Me

Εντόπισαν τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον διαδηλωτή. Βίντεο - σοκ


Εντόπισαν τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον διαδηλωτή. Βίντεο - σοκ



Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οι τρεις άνδρες της διμοιρίας των ΜΑΤ που εμφανίζονται στον γνωστό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο να χτυπούν πεσμένο και εξουδετερωμένο διαδηλωτή.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, έπειτα από ενδελεχή παρακολούθηση το βίντεο, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των τριών.
Όλοι τους τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, όπως και ο επικεφαλής αξιωματικός της συγκεκριμένης διμοιρίας.Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 31χρονου διαδηλωτή Γιάννη Καφκά που τραυματίστηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, κατά την διάρκεια της πορείας για την απεργία της 11ης Μαΐου. Μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε λίγο μετά το μεσημέρι από το Νοσοκομείο Νίκαιας, παρατηρείται σαφής βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του, η οποία όμως εξακολουθεί να κρέμεται σε μία κλωστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρίσιμο χτύπημα που δέχτηκε ο 30χρονος προέρχεται από... πυροσβεστήρα. Για τον λόγο αυτόν, οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν ζητήσει από όλους τους αστυνομικούς που διέθεταν πυροσβεστήρα (δύο με τρία άτομα από κάθε διμοιρία) να τους παραδώσουν, ώστε να γίνει η σχετική εξέταση.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται και όλη η διμοιρία των 15-16 ατόμων που εικονίζεται στα πλάνα που διέρρευσαν στο βίντεο να χτυπάνε με κλωτσιές, γροθιές και κλομπς έναν πεσμένο στο έδαφος διαδηλωτή. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφεται στο ίδιο σημείο στο οποίο τραυματίστηκε ο 30χρονος, δηλαδή στο ύψος της Βουκουρεστίου της Οδού Πανεπιστημίου, υποχρεώνει τις αρχές να εξετάσουν προσεκτικά αυτό το ενδεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης παρίστανται δικαστικοί λειτουργοί. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι τα επεισόδια δεν είχαν διάρκεια, αλλά μεγάλη ένταση. Όπως πληροφορείται το star.gr, σε αυτήν την συγκέντρωση οι αστυνομικοί είχαν σαφείς οδηγίες να προχωρούν σε άμεσες επεμβάσεις όταν δημιουργούνται έκτροπα, ώστε να μην υπάρξει κλιμάκωση. Ωστόσο κανείς δεν είχε πει ότι πρέπει να υπάρξει και τέτοια μανία και μίσος από τις αστυνομικές αρχές






 πηγη: madata.gr
Εντόπισαν τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον διαδηλωτή. Βίντεο - σοκ Εντόπισαν τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον διαδηλωτή. Βίντεο - σοκ Reviewed by stoklari on 13.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.