Latest Tweets

About Me

Πέθανε ο… Shrek! Το πρόβατο με το περισσότερο μαλλί στον κόσμο

Πάει ο καημένος ο Shrek

Σε πένθος έπεσε από χθες το απόγευμα η Νέα Ζηλανδία, καθώς πέθανε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της χώρας, το διάσημο πρόβατο με το όνομα Shrek που είχε...
ανακηρυχθεί ως το πιο μαλλιαρό πρόβατο στον κόσμο!


Μετά από μια ζωή μέσα στα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες ο Shrek εκοιμήθει σε ηλικία 17 ετών. Είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, είχε κάνει τουρ σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ είχε φωτογραφηθεί μέχρι και για το ανδρικό περιοδικό… Playboy!

Ο Shrek έγινε για πρώτη φορά γνωστός το 2004 όταν ανακάλυψαν ότι είχε 24 κιλά μαλλί, έκτοτε άλλαξε ολόκληρη η ζωή του. Σε μια χώρα όπου τα πρόβατα υπερέχουν των ανθρώπων σε ποσοστό 10/1, το πείσμα του τον έκανε να ξεχωρίσει. Μάλιστα, ενέπνευσε και τη συγγραφή τριών βιβλίων.

Μέχρι να αρρωστήσει πριν τρεις εβδομάδες, ο Shrek γύριζε ολόκληρη τη χώρα κερδίζοντας μεγάλα ποσά χρημάτων. Από τη στιγμή που έγινε διάσημος, ο τυχερός ιδιοκτήτης του John Perriam του έδωσε τον δικό του στάβλο, αλλά και προσωπικό φροντιστή. Ο Shrek εκτός από πολύ μαλλιαρός, θεωρείται και ως το γηραιότερο πρόβατο στη χώρα, καθώς τα περισσότερα ζουν μέχρι 6 ετών πριν σφαγιαστούν.



Πέθανε ο… Shrek! Το πρόβατο με το περισσότερο μαλλί στον κόσμο Πέθανε ο… Shrek! Το πρόβατο με το περισσότερο μαλλί στον κόσμο Reviewed by stoklari on 8.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.