Latest Tweets

About Me

Ξεκινούν αύριο οι εκπτώσεις




Ξεκινούν αύριο οι εκπτώσεις, με τους καταναλωτές να έχουν για 16 ημέρες τη δυνατότητα να αναζητήσουν χαμηλές τιμές και προσφορές. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν οι τιμές αναμένεται να είναι πολύ χαμηλές, καθώς οι καταστηματάρχες θα προσπαθήσουν να ξεπουλήσουν όλο το στοκ των εμπορευμάτων τους.

Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συστήνει στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέγουν προσεκτικά τα προϊόντα που θα αγοράσουν με κριτήριο την ποιότητα και την τελική τιμή έκπτωσης.
Ήδη οι καταναλωτές βρίσκουν σημαντικές προσφορές στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα, ενώ τα ποσοστά των εκπτώσεων αναμένονται να είναι ακόμα μεγαλύτερα προκειμένου οι καταστηματάρχες να αυξήσουν τον αναιμικό λόγω της κρίσης τζίρο τους.
Φυσικά θα πρέπει όλοι οι καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ελέγχουν την ώρα που ψωνίζουν:
- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.
- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «30% έκπτωση»).



Ξεκινούν αύριο οι εκπτώσεις Ξεκινούν αύριο οι εκπτώσεις Reviewed by stoklari on 14.7.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.