Latest Tweets

About Me

Μεθαδόνη σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής από 15 Σεπτεμβρίου


Στο πρόγραμμα και τα στρατιωτικά

Από όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, πλην των Παίδων, θα χορηγούνται από τις 15 Σεπτεμβρίου υποκατάστατα σε χρήστες ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσε σήμερα, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
Τα στρατιωτικά νοσοκομεία, που επίσης θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα
επιλεγεί από κάθε νομό της χώρας ένα νοσοκομείο το οποίο θα χορηγεί μεθαδόνη.
«Δεν μπορούμε να εκριζώσουμε τη χρήση των ναρκωτικών, αλλα θα δώσουμε μία μεγάλη μάχη», είπε ο υπουργός σε συνέντευξη τύπου και διευκρίνισε ότι το αργότερο έως τις αρχές Οκτωβρίου θα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν το πρόγραμμα και όλα τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.
Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι, ήδη είναι έτοιμες, στη Θεσσαλονίκη, οι πέντε μονάδες απεξάρτησης, οι οποίες καλούνται να βοηθήσουν 987 εξαρτημένα άτομα, που βρίσκονται στη σχετική λίστα. Είπε μάλιστα, ότι μισοί από τους αναμένοντες είναι μετανάστες, «γεγονός το οποίο πρέπει να γνωρίζουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη και να μας βοηθήσουν συνολικά στα προβλήματα, που συνεπάγεται η μετανάστευση».



paraskhnio.gr
Μεθαδόνη σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής από 15 Σεπτεμβρίου Μεθαδόνη σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής από 15 Σεπτεμβρίου Reviewed by stoklari on 12.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.