Latest Tweets

About Me

Κροίσος αστρολόγος με 4 εκατ. ευρώ και μηδενική δήλωση



Λαβράκια βγάζουν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς μεγαλοκαταθετών, καθώς πρόσφατα ανακάλυψαν κρυφές καταθέσεις άνω των 70 εκατ. ευρώ σε έξι γιατρούς, έναν κομμωτή, έναν αστρολόγο, μια τεχνική εταιρεία, ένα σούπερ μάρκετ και ένα τουριστικό γραφείο.
Ειδικότερα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς έξι μεγαλογιατρών που στο σύνολό τους είχαν δηλώσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια εισόδημα
6,2 εκατ. ευρώ, βρέθηκαν κρυμμένα άλλα 11 εκατ. ευρώ.
Άπορος αστρολόγος που δεν δήλωνε τίποτε στην Εφορία βρέθηκε με καταθέσεις 4 εκατ. ευρώ,
Κομμωτής με 1,5 εκατ. ευρώ,
Μια τεχνική εταιρεία με καταθέσεις 16 εκατ. ευρώ, αλλά και
Μεγάλο σούπερ μάρκετ με καταθέσεις 35 εκατ. ευρώ.
Όλα αυτά τα ποσά δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν με βάση τις φορολογικές δηλώσεις των ιδιοκτητών-επαγγελματιών. Επίσης το δόκανο του ΣΔΟΕ «τσίμπησε» μεγάλο τουριστικό γραφείο σε νησί του Ιονίου με αδήλωτα εισοδήματα άνω των 3 εκατ. ευρώ. Οι ιδιοκτήτες, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», νοίκιαζαν πολυτελείς βίλες αλλά μέσω του υποκαταστήματός τους στη Βρετανία εμφάνιζαν τα έσοδα ως έσοδα εξωτερικού!
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο διευθυντής Ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας επισήμανε ότι στο έργο των ελέγχων η συνδρομή του κόσμου είναι πολύ σοβαρή και ανέφερε ότι «το 2008 οι καταγγελίες πολιτών προς το ΣΔΟΕ ήταν 4.000, το 2009 ήταν 4.500, ενώ το 2010 ανήλθαν σε 19.000».
Επίσης είπε ότι σύντομα θα βγουν και νέες κραυγαλέες περιπτώσεις φοροδιαφυγής, ενώ αναμένεται και συνέντευξη Τύπου από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Διώτη.

Δείτε επίσης:


 tsantiri.gr
Κροίσος αστρολόγος με 4 εκατ. ευρώ και μηδενική δήλωση Κροίσος αστρολόγος με 4 εκατ. ευρώ και μηδενική δήλωση Reviewed by stoklari on 16.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.