Latest Tweets

About Me

Κόλλησε το αυτοκίνητό της στο τσιμέντο!


Κόλλησε το αυτοκίνητό της στο τσιμέντο!


Είναι μετά να μην βγαίνουν αστεία και αρνητικά σχόλια για τις γυναίκες οδηγούς; Κοτζάμ πινακίδα «προσοχή, υγρό τσιμέντο» είχε μπροστά της... εκεί πήγε και έπεσε η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, που κατάφερε να κάνει το αμάξι της να κολλήσει!
Τι κι αν γίνονταν έργα στον δρόμο; Τι κι αν
υπήρχαν πινακίδες, κορίνες κτλ προειδοποιητικά; Η μανδάμ μάλλον νόμιζε ότι αυτά ήταν για τους υπόλοιπους οδηγούς... Άραγε φταίει το ότι είναι δικηγόρος, το ότι οδηγά χλιάτο αμάξι ή το ότι... μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά;
Έστριψε λοιπόν η δικιά σου και... τσουπ (!) κόλλησε στο μπετόν! Εργάτης τηλεφώνησε και ειδοποίησε τις αρχές, ώστε να έρθει κάποιος να ξεκολλήσει οδηγό και αμάξι.
Μετά από επιχείρηση 20 λεπτών, το αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε και οι εργάτες άρχισαν να φτιάχνουν από την αρχή όσα τους χάλασε η απρόσεχτη οδηγός.
Οι φωτογραφίες από το συμβάν κάνουν τον γύρο του κόσμου και προκαλούν γέλιο αλλά και ποικίλα σχόλια... Ειδικά το γεγονός ότι η οδηγός παρέμενε στο αμάξι καθ’ όλη την διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού μόνο ερωτηματικά προκαλεί. Να δείτε που περίμενε να στεγνώσει το τσιμέντο, για να μην λερώσει τις γόβες της!

Δείτε επίσης:




madata.gr
Κόλλησε το αυτοκίνητό της στο τσιμέντο! Κόλλησε το αυτοκίνητό της στο τσιμέντο! Reviewed by stoklari on 19.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.