Latest Tweets

About Me

Ανόρθωση στήθους χωρίς νυστέρι και πόνους!




Οι θαυματουργές ραδιοσυχνότητες

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η αυξητική στήθους θα είναι πάντα η αισθητική επέμβαση με την μεγαλύτερη ζήτηση. Δεν θα ήταν όμως πιο «βολικό»να μπορούσε να γίνει με τέτοιο τρόπο που να μην σε ταλαιπωρήσει; Να μειώσεις τους πόνους, να εμφανιστούν όσο λιγότερα σημάδια και μελανιές από την εγχείρηση;


Η νέα μέθοδος αύξησης στήθους με ραδιοσυχνότητες υπόσχεται ακριβώς αυτό. Να κάνει την επέμβαση πιο εύκολη τόσο για τον πλαστικό χειρουργό, όσο φυσικά και για τον ασθενή. Επιπλέον, η χρήση του μηχανήματος των ραδιοσυχνοτήτων θα επιτρέψει στην γυναίκα να επιστρέψει στην καθημερινότητα πολύ πιο γρήγορα.

"Η τεχνολογία προσφέρει μια νέα λύση αντικαθιστώντας το κλασικό νυστέρι με τις ραδιοσυχνότητες. Οι ραδιοσυχνότητες έχουν εξελιχθεί και αναπτύσσονται πολύ δυναμικά, προσφέροντας στην αυξητική μαστών ιδιαίτερα πλεονεκτήματα, λόγω της φύσης της επέμβασης" εξηγεί o πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Τι είναι όμως οι ραδιοσυχνότητες;

Πιθανότατα έχεις ακούσει κάπου τη λέξη, κυρίως διαβάζοντας θέματα ομορφιάς και αισθητικής. Δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μηχάνημα που παράγει ενέργεια, με την οποία ο γιατρός μπορεί να διαχωρίσει τους ιστούς. Δηλαδή ένα hi-tech νυστέρι χωρίς λεπίδα!

Χωρίς αίμα... Χωρίς πόνο...

Εκείνο που είναι πιο σημαντικό όμως, είναι πως ενώ με το μηχάνημα αυτό ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να κάνει την επέμβαση της αυξητικής από την αρχή ως το τέλος -από την τομή μέχρι την διαμόρφωση του χώρου όπου θα τοποθετηθεί το εμφύτευμα σιλικόνης- ο ασθενής δεν πρόκειται να βγάλει σταγόνα αίματος. Κι αυτό από μόνο του σημαίνει λιγότερο πόνο μετά την επέμβαση, αλλά και πιο γρήγορη επαναφορά.
«Ο χρόνος της επέμβασης μειώνεται, λόγω της ακρίβειας των χειρισμών, που έχει τη δυνατότητα να έχει ο πλαστικός χειρουργός, καθώς και της καθαρότητας του πεδίου. Μειωμένος χρόνος επέμβασης σημαίνει λιγότερη αναισθησία και πολύ πιο γρήγορη επάνοδος», επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος.

«Ο χρόνος της επέμβασης μειώνεται, λόγω της ακρίβειας των χειρισμών, που έχει τη δυνατότητα να έχει ο πλαστικός χειρουργός, καθώς και της καθαρότητας του πεδίου. Μειωμένος χρόνος επέμβασης σημαίνει λιγότερη αναισθησία και πολύ πιο γρήγορη επάνοδος», επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Πώς γίνεται η επέμβαση αυξητικής στήθους;

Η διαδικασία είναι ίδια με την κλασική αυξητική στήθους. Δύο τομές κάτω από κάθε στήθος, από τις οποίες και τοποθετείται το εμφύτευμα σιλικόνης. Η διαφορά με την τεχνική αυτή είναι πως ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες σε όλες τις φάσεις της επέμβασης. Δηλαδή, από τη στιγμή που ξεκινάει τις τομές στο δέρμα, μέχρι το τέλος της επέμβασης.

Το μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων είναι ουσιαστικά το δεξί χέρι του πλαστικού χειρουργού. Άλλο εργαλείο κάνει την τομή κι άλλο είναι εκείνο που δημιουργεί τη θήκη, η οποία θα υποδεχτεί το ένθεμα. Κάθε εργαλείο, που προσαρμόζεται στο μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων, εκτελεί διαφορετική δουλειά μέχρι το τέλος της επέμβασης!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αυξητικής με ραδιοσυχνότητες;

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος εξηγεί τους λόγους που κάνουν τις ραδιοσυχνότητες ιδανική επιλογή για μια γυναίκα που θέλει να κάνει αυξητική στήθους σήμερα:

• Δεν προκαλείται ευρεία βλάβη στους ιστούς. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν μελανιές, πρηξίματα και σημάδια που ίσως να προκαλούσε η κλασική επέμβαση. «Μια σημαντική ιδιότητα, που συμβαίνει διότι η επέμβαση με ραδιοσυχνότητες έχει 73% λιγότερη θερμική διάχυση, σε σχέση με τις κλασικές διαθερμίες, που χρησιμοποιούνται στη χειρουργική» αναφέρει ο κ. Χριστόπουλος.

• Μειώνει τον μετεχγειρητικό πόνο. Όσο λιγότερο ταλαιπωρείται η περιοχή του στήθους από την επέμβαση, τόσο πιο μειωμένος είναι και ο πόνος που μπορεί να έχει ο ασθενής στη συνέχεια. Επιπλέον, οι ραδιοσυχνότητες δεν "αυξάνουν" την θερμότητα στο σημείο - όπως αντίστοιχα το νυστέρι - κάτι που επίσης βοηθά στην ελάττωση του πόνου.

• Πιο γρήγορη, αλλά και καλύτερη αποθεραπεία. Όσο μειώνονται οι πόνοι και οι μελανιές από την επέμβαση τόσο πιο ανώδυνη και γρήγορη είναι η επιστροφή στην καθημερινότητα.

• Ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες επιπλοκών. Ο πλαστικός χειρουργός έχει τη δυνατότητα να κάνει καλύτερη αιμόσταση (δηλαδή να ελέγχει/αποτρέπει την αιμορραγία), χωρίς να φοβάται ότι θα προκαλέσει μεγάλη βλάβη στους ιστούς. Όσο μικρότερη είναι η βλάβη στους ιστούς της περιοχής, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες μόλυνσης, διότι δεν δημιουργείται ευνοϊκό περιβάλλον για τα μικρόβια.

• Πιο ακριβείς χειρουργικές κινήσεις. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά και εξειδικευμένα εργαλεία, που μπορούν να προσαρμοστούν στο μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων κάνοντας πιο εύκολη τη δουλειά του γιατρού. Και φυσικά μεγαλύτερη ακρίβεια σημαίνει τελειότερο αποτέλεσμα.

• Καλύτερη επούλωση σε σχέση με τις κλασικές διαθερμίες. Αυτό σημαίνει πως ο πλαστικός χειρουργός έχει πιο καθαρό χειρουργικό πεδίο και έτσι μπορεί να δουλέψει με μεγαλύτερη ακρίβεια αποφεύγοντας τις μεγάλες ουλές.


Δείτε επίσης:





newsbeast.gr
Ανόρθωση στήθους χωρίς νυστέρι και πόνους! Ανόρθωση στήθους χωρίς νυστέρι και πόνους! Reviewed by stoklari on 7.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.