Latest Tweets

About Me

Θερμό επεισόδιο Πάγκαλου με ηλικιωμένη στη Λ. Βουλιαγμένης


Ένα ακόμα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Θεόδωρο Πάγκαλο έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα όσα καταγγέλλονται εις βάρος του από απλούς πολίτες.

Τελευταίο «θύμα» μια ηλικιωμένη γυναίκα που γνώρισε τι εστί οργή Πάγκαλου! Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με το vimaonline.gr στη Λίμνη Βουλιαγμένης το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.
Εκεί όπου βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο ο
αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διαμαρτυρήθηκε γιατί ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο εισόδου.
Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον κ.Πάγκαλο να απειλεί με μήνυση την χειμερινή κολυμβήτρια ενώ εκείνη στη προσπάθειά της να αποφύγει τους αστυνομικούς έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης!
Το συμβάν εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια των επισκεπτών οι οποίοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι τη γυναίκα να κολυμπά και να διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου.
Οι αστυνομικοί μάλιστα φοβούμενοι για τη σωματική ακεραιότητα της ηλικιωμένης κάλεσαν ασθενοφόρο ενώ η ίδια αρνήθηκε να βγει από τη λίμνη φοβούμενη ότι θα συλληφθεί. Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν έπειτα από λίγη ώρα και οι δυο πλευρές αποχώρησαν…




Δείτε επίσης:



πηγη
Θερμό επεισόδιο Πάγκαλου με ηλικιωμένη στη Λ. Βουλιαγμένης Θερμό επεισόδιο Πάγκαλου με ηλικιωμένη στη Λ. Βουλιαγμένης Reviewed by stoklari on 31.10.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.