Latest Tweets

About Me

Ρεκόρ πωλήσεων για τις ναυαρχίδες της Samsung




Έχουν ήδη διατεθεί 30 εκατ. συσκευές Galaxy S και SII

Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνουν οι δύο κορυφαίες συσκευές smartphone της Samsung, Galaxy S και Galaxy SII, καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν ήδη διατεθεί συνολικά 30 εκατ. τεμάχια!

Συγκεκριμένα, 10 εκατ. συσκευές Galaxy SII έχουν πουληθεί με ρυθμό μάλιστα που
ξεπερνά κάθε προηγούμενο στην ιστορία της εταιρείας. Η ναυαρχίδα των smartphone της Samsung συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στην αγορά, καθώς αποτελεί μία κομψή, λεπτεπίλεπτη συσκευή, με εξαιρετικές δυνατότητες φορητότητας, συνδυάζοντας την ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης με την ισχυρή απόδοση του διπύρηνου επεξεργαστή.

Το Galaxy S, προκάτοχος του SII, κυκλοφόρησε στην αγορά το 2010 και σημείωσε πωλήσεις ύψους 20 εκατομμύριων τεμαχίων, πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο αριθμό πωληθέντων συσκευών κινητής τηλεφωνίας της Samsung. Ένα ακόμη ρεκόρ δηλαδή στα χρονικά της εταιρείας, αλλά και της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.

Η σειρά Galaxy, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της πρώτης συσκευής, S, έως σήμερα, συνεχίζει να κατακτά έδαφος στην αγορά και να κερδίζει δημοτικότητα, προωθώντας την επωνυμία «Galaxy», ως μία από τα πιο αναγνωρισμένες σειρές κινητών στον κόσμο.


Δείτε επίσης:




πηγη
Ρεκόρ πωλήσεων για τις ναυαρχίδες της Samsung Ρεκόρ πωλήσεων για τις ναυαρχίδες της Samsung Reviewed by stoklari on 25.10.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.