Latest Tweets

About Me

Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του Αλβανού που σκότωσε δύο σκυλιά με βαριοπούλα



Ένταση επικράτησε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν αγανακτισμένοι φιλόζωοι προσπάθησαν να λιντσάρουν έναν Αλβανό ο οποίος προσήχθη με την κατηγορία πως βασάνισε και σκότωσε με βαριοπούλα δύο σκυλιά.



Όπως λένε οι πληροφορίες, τα τρία σκυλιά μπήκαν σε ένα δικό του οικόπεδο και κυνήγησαν μία κότα. Όταν τα εντόπισε ο Αλβανός, τα στρίμωξε σε μία αποθήκη και τα χτύπησε με βαριοπούλα.
Ο ένας σκύλος κατάφερε να ξεφύγει όμως τα άλλα δύο υπέστησαν σοβαρότατα τραύματα, καθώς τους έσπασε τα κρανία, αλλά και πολλά κόκκαλα. Γείτονες τον είδαν αλλά μόλις τελείωσε το «έργο» του, αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως απείλησε όλη την γειτονιά να μην μιλήσουν.
Εχθές προσήχθη στα δικαστήρια όπου μετά από διαδικτυακό κάλεσμα παρευρέθηκε πλήθος κόσμου να τον αποδοκιμάσει. Όπως φαίνεται στο βίντεο οι φίλοι του κατηγορουμένου επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία για να αποτρέψουν να μαγνητοσκοπηθούν οι εικόνες.
Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, προσπάθησαν μάλιστα να τον λιντσάρουν, αλλά ο κατηγορούμενος προστατεύθηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ, τελικά όμως κάποιοι κατάφεραν και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα τελικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 9η Ιανουαρίου, ενώ οι φιλόζωοι προσπάθησαν να ξυλοκοπήσουν και τους φίλους του κατηγορουμένου οι οποίοι είχαν επιτεθεί πιο πριν στους δημοσιογράφους.
skylos kakopoiisi Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του  Αλβανού που σκότωσε δύο σκυλιά με βαριοπούλα
kakopoiisi skylos Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του  Αλβανού που σκότωσε δύο σκυλιά με βαριοπούλα  
 
 

Δείτε επίσης:

πηγη
Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του Αλβανού που σκότωσε δύο σκυλιά με βαριοπούλα Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του Αλβανού που σκότωσε δύο σκυλιά με βαριοπούλα Reviewed by stoklari on 28.12.11 Rating: 5

3 σχόλια:

  1. NA TOY SPASOUNE TO KEFALI TOU POUSTI... EGO EYXARISTOS THA TO EKANA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sti odo taksiarxon menei sto mosxato apo tin meria tis gramou....ena xorafi ine den thimame to noumero alla diakrinete kala ama diasxisis tin taksiarxon...apenanti apo kati polikatikies

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.