Latest Tweets

About Me

10 τρόποι για να βρείς ταίρι μέσω... facebook!



Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, άμα θέλεις να έχεις κάποια τύχη με κοπέλα. Προς θεού μην κάνεις του κεφαλιού σου και άκου αυτές τις 10 χρήσιμες συμβουλές!

10. Μην βάλεις μια φωτογραφία που δεν έχει σχέση με σένα και δεν σου μοιάζει
Προς θεού δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η κοπέλα θα παραπλανηθεί. Πρέπει να έχεις φωτογραφίες που να είναι στο παρόν. Άμα βάζεις πριν από 5 χρόνια, σίγουρα κάτι έχει αλλάξει πάνω σου. Τωρινές μόνο λοιπόν!

9. Να λες αλήθειες και όχι ασυναρτησίες
Στόχος σου είναι να βρεις κοπέλα όχι να την παραμυθιάσεις. Σίγουρα είναι ότι χειρότερο να χτίσεις κάτι στα ψέμματα, γιατί μετά τίποτα δεν θα είναι αληθινό. Να είσαι σωστός και να περιμένεις και από αυτήν το ίδιο.

8.Μην είσαι αλαζόνας
Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική. Αν το προφίλ σου είναι καλό και εσύ λες ασυναρτησίες και εμφανίζεσαι σαν εγωιστής και αλαζόνας δεν θα αρέσει αυτό. Είσαι ένας ενδιαφέρων τύπος που έχεις να προσφέρεις πολλά σε μια γυναίκα. Μην τις κάνεις να νομίσουν κάτι άλλο.

7. Όποιες δεν ενδιαφέρονται, δεν ασχολείσαι
Είναι πολύ λογικό μέσα στην προσπάθεια σου να βρεις το κορίτσι που θες,  θα συναντήσεις και εμπόδια στον δρόμο σου. Θα είναι κάποιες που θα σε αγνοήσουν και θα σε σνομπάρουν. Απλά μην ασχοληθείς μαζί τους και μην ξεχνάς ότι αυτές χάνουν στην ουσία!

6.Μην είσαι αρνητικός στα πάντα
Ώστε να πετύχεις τον στόχο σου, μην είσαι προκατειλημμένος και αρνητικός. Θα πρέπει αντ' αυτού να είσαι θετικός και άνετος. Έτσι θα σε πάρει με καλό μάτι η κοπέλα και θα εξακολουθήσει να κρατάει επαφή μαζί σου.

5. Μην έχεις απαιτήσεις μακριά από την πραγματικότητα
Πρέπει να είστε προσγειωμένοι πάνω από όλα. Ακόμα και όταν βρειτε την κοπέλα και πιστέψετε ότι είναι η ιδανική για εσάς, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Όλα θα γίνουν με τον καιρό τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού μπορεί να απογοητευτείτε ιδιαίτερα με το αποτέλεσμα.

4.Μην βασιστείτε εξ' ολοκλήρου στην εμφάνιση απέναντι σας
Εδώ είναι δυο τα μεγάλα θέματα που πρέπει να προσέξετε. Το πρώτο είναι ότι η φωτογραφία που θα έχει στο προφίλ της, μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτική αυτού που θα δείτε στην πραγματικότητα. Και δεύτερον, μπορεί να μην είναι καν όπως την βλέπετε. Για αυτό προσέξτε πολύ, αρκετοί την πατάνε καθημερινά!

3.Σωστά μηνύματα που θα την τραβήξουν
Άμα γράψεις κάτι ρηχό και μικρό για μήνυμα δεν θα πετύχεις κάτι σίγουρα. Αν όμως παρουσιάσεις το πόσο έξυπνος, αστείος και sexy μπορείς να γίνεις, είναι πολύ πιθανό να έχεις ανταπόκριση. Μην σας πούμε ότι μετά άμα τα κάνετε όλα τέλεια, εκείνη θα σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού! Καλά μην βασιστείτε και απόλυτα σε αυτό, αλλά όλα γίνονται.

2.Να προσέξεις τα σημάδια που σου δίνει
Είναι κομβικής σημασία να έχετε το νου σας στο τι σας λέει. Είναι κρίσιμο αυτό, αφού από αυτό θα καταλάβετε πολλά για τον χαρακτήρα της και πόσο σας γουστάρει. Παρακολουθείτε το προφίλ της και δείτε γενικώς την δραστηριότητα της. Πολλές φορές, αυτά λένε όλη την αλήθεια.

1.Μην κανονίσεις κανένα τρελό πρώτο ραντεβού
Το καλύτερο για το πρώτο ραντεβού θα ήταν να πάτε για έναν καφέ, ώστε να μιλήσετε και να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Μπορεί να μην φαίνεται το πιο ρομαντικό πράγμα στον κόσμο, αλλά για αρχή είναι ότι πρέπει. Και μην φανείτε ιδιαίτερα βιαστικοί σε αυτό το θέμα. Όλα έρχονται μόνα τους.



Δείτε επίσης:




πηγη
Αν σου άρεσε κάνε
"like"
10 τρόποι για να βρείς ταίρι μέσω... facebook! 10 τρόποι για να βρείς ταίρι μέσω... facebook! Reviewed by stoklari on 11.1.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.