Latest Tweets

About Me

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γυναικείο οργασμό !!



Γυναικείος οργασμός: το απόγειο της ικανοποίησης κάθε γυναίκας, το υπέρτατο επίτευγμα κάθε άντρα κι όμως, ο πιο δυσεπίλυτος γρίφος από τις απαρχές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Από τη μία πλευρά, οι άντρες που βασανίζονται από το ερώτημα για το πώς θα καταλάβουν αν μια γυναίκα προσποιείται τον οργασμό ή όχι. Από την άλλη, οι γυναίκες που
αναρωτιούνται γιατί ο οργασμός τους δεν τις επισκέπτεται με την ίδια συχνότητα όπως στους άντρες. Αυτό με τη σειρά του δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα: οι άντρες βλέποντας ότι ακόμα και στις γυναίκες προκαλεί σύγχυση η δική τους κορύφωση νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη απελπισία ότι δεν θα καταφέρουν ποτέ να βάλουν το σημαιάκι τους στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Μην πανικοβάλλεσαι, υπάρχει ελπίδα. Μπορεί ο γυναικείος οργασμός να είναι από τις πιο αλλοπρόσαλλες ανθρώπινες συμπεριφορές, όμως είναι απλώς θέμα τρόπου. Τα δέκα παρακάτω κόλπα και μέθοδοι θα στείλουν εκείνη στο δρόμο χωρίς γυρισμό και θα καταστήσουν εσένα περήφανο κατακτητή του πιο απόρθητου οχυρού.

Βγάλε την εκτός χρόνου
Οπως εσύ αγχώνεσαι για τη διάρκεια, έτσι και οι περισσότερες γυναίκες, έχοντας αντίληψη ότι τους παίρνει πολλή ώρα για να φτάσουν στην κορύφωση του δράματος, τελικά καταλήγουν να προσποιούνται τον οργασμό ή απλώς να παραιτηθούν της προσπάθειας. Η λύση βρίσκεται στο να ξεχάσεις και να κάνεις κι εκείνη να ξεχάσει την εμμονή σας για τον οργασμό. Πρόσφατη μελέτη από Σουηδούς ερευνητές δείχνει ότι η χαλάρωση είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στο να ολοκληρώσει μια γυναίκα. Κάνε την αρχή λέγοντάς της ότι όλη η νύχτα είναι δική της. Ετσι της αφαιρείς το άγχος ότι υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα και της δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει και η δική της ικανοποίηση. Το αποτέλεσμα; Θα χαλαρώσει πιο εύκολα και η έκρηξη δεν θα αργήσει. Παρεμπιπτόντως, οι έρευνες δείχνουν ότι η μέση γυναίκα θέλει περίπου 15-40 λεπτά για να έρθει σε οργασμό. Οπότε σβήσε οτιδήποτε άλλο από την ατζέντα σου.

Το πνεύμα νικάει το σώμα
Ο δρόμος για το καλό σεξ ξεκινάει πολύ πριν βγάλετε τα ρούχα σας. Το καλύτερο αφροδισιακό, σύμφωνα με έρευνα του Kinsey Institute, δεν είναι ούτε η εντυπωσιακή εμφάνιση ούτε ένα γραμμωμένο six-pack. Πιο σημαντικό απ’ όλα είναι οι ικανότητές σου. Αντίστοιχα, η ίδια έρευνα έδειξε ότι τις γυναίκες τις ξενερώνει πιο πολύ ένας άντρας με κακή υγιεινή ή ένα ακατάστατο σπίτι – και δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αυτό. Οπότε σήκωσε τα μανίκια και βάλε κάτω όλες τις μαγειρικές ικανότητές σου σε εκείνη τη συνταγή του Μαμαλάκη, που είδες στην τηλεόραση. Αν πάλι η μαγειρική δεν είναι το ατού σου, προκάλεσέ τη να παίξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων. Αν βέβαια φοβάσαι ότι μπορεί να σε κατατροπώσει και τελικά να βρεθείς με το ακριβώς αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, επίδειξέ της κάποιο άλλο ταλέντο σου – π.χ. αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι σε ένα μπαρ με καραόκε. Ακόμα κι αν η φωνή σου δεν είναι για τη Σκάλα του Μιλάνου, μην αγχώνεσαι και διασκέδασέ το ακομπλεξάριστα: το χιούμορ, εξάλλου, στα μάτια των γυναικών είναι συνήθως το μεγαλύτερο προσόν που μπορεί να διαθέτει ένας άντρας.

Μίλα της
Σύμφωνα με διάφορες έρευνες, οι γυναίκες που νιώθουν ανασφάλεια για το απογυμνωμένο σώμα τους -με λίγα λόγια, σχεδόν όλες- έχουν λιγότερες πιθανότητες να έχουν οργασμό με στοματικό σεξ. Προφανώς λοιπόν έχεις πολλά να κερδίσεις και τίποτε να χάσεις κάνοντάς της κομπλιμέντα κι ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή της. Αν σου αρέσει το γυμνό σώμα της, μην το κρατάς για τον εαυτό σου. Μοιράσου το μαζί της.

Ξεκίνα από ψηλά, πήγαινε περιμετρικά
Στη διάρκεια των προκαταρκτικών, ξεκίνα με το πάνω, το κάτω και το πλαϊνό μέρος του στήθους της. Αντίθετα απ’ ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι άντρες, που πέφτουν με τα μούτρα αμέσως στη θηλή, αυτές οι περιοχές είναι πολύ πιο ευαίσθητες. Σταδιακά μετατοπίσου προς τις θηλές της ανταποκρινόμενος στις αντιδράσεις της – πάντα. Καθώς παίρνει μπρος το μαστικό σύστημα ανάφλεξής της, θα μεταφερθεί πολύ αίμα στις ρώγες της και οι αισθητήριοι υποδοχείς της θα είναι έτοιμοι για άμεση διέγερση. Συνέχισε αυτήν τη στρατηγική, αργά αλλά σταθερά, και το αίμα θα μεταφερθεί εκεί χαμηλά, στη μικρή περιοχή που ήδη θα έχει αρχίσει να υγραίνεται. Σε λίγο θα είναι έτοιμη για απανωτά γκολ.

Κάνε τις σωστές κινήσεις
Αντιθέτως με τους άντρες που με ένα βήμα μπορούν να βρεθούν στο πλατύσκαλο της έκρηξης, οι γυναίκες ανεβαίνουν την κλίμακα της διέγερσης βήμα, βήμα. Διαφορετικά ο οργασμός της πέφτει στο κενό. Δεν πρέπει, όμως, να το έχεις άγχος. Μάθε από πριν τις κινήσεις-ματ που πρέπει να κάνεις. Ξάπλωσε δίπλα της και τοποθέτησε την παλάμη σου ακριβώς πάνω από την κλειτορίδα της. Στη συνέχεια, χάιδεψε τα εξωτερικά χείλη της με το μεσαίο και παράμεσο δάχτυλό σου, απαλά στην αρχή κι έπειτα με λίγο περισσότερη δύναμη καθώς αυξάνεται η ένταση. Χούφτωσε -κυριολεκτικά- με την παλάμη σου την κλειτορίδα της. Η περιοχή είναι υπερβολικά ευαίσθητη για να δεχτεί άμεση επαφή όταν βρισκόσαστε ακόμη στο στάδιο της προθέρμανσης. Καθώς ερεθίζεται, σιγά σιγά τοποθέτησε με μεγαλύτερη πίεση το χέρι σου στην περιοχή πάνω από το ηβικό οστό και παίξε με την κλειτορίδα της με τις μεσαίες κι ακρινές φάλαγγες των δαχτύλων σου καθώς κινείς όλο το χέρι σου.

Ενάλλαξε τη γωνία επίθεσης
Επιστράτευσε το ερευνητικό πνεύμα σου κι αναζήτησε εναλλακτικούς τρόπους διείσδυσης, μέχρι να βρεις ποιος την ανάβει περισσότερο. Δες το σαν κάτι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο και όχι σαν αγγαρεία ή σαν μία βαρετή σπαζοκεφαλιά που πρέπει να λύσεις. Πρώτη στάση: το σημείο G της που βρίσκεται 2,5-5 εκατοστά εσωτερικά στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου της. Αυτή η σπογγώδης περιοχή διογκώνεται καθώς ερεθίζεται. Προσπάθησε να ενεργοποιήσεις αυτήν την περιοχή πιέζοντας απαλά με τα δάχτυλά σου. Πολλές γυναίκες, αυτό τις στέλνει στα ουράνια της ηδονής. Δεν είναι το καλύτερο της ή δεν μπορείς να εντοπίσεις το σημείο; Μην το κουράζεις και προχώρα παρακάτω.

Παίξε σε πολλά ταμπλό
Αν θες να εκτοξεύσεις την ηδονή της, πρέπει να αυξήσεις την επαφή σου με τα πιο ευαίσθητα σημεία της. Τσέκαρε μία στάση που θα την ξετρελάνει: ζήτα της να ξαπλώσει πίσω με τα πόδια ανοιχτά. Ανέβα πάνω της, αγκάλιασε με τα χέρια σου τους ώμους της και φέρε το στήθος σου στο ύψος του πιγουνιού της. Σε αυτήν τη θέση, η άκρη του πέους σου βρίσκεται σε επαφή με την κλειτορίδα της. Μπες μέσα της αργά, με κινήσεις πάνω-κάτω αντί για μέσα-έξω. Εξίσου καλό κόλπο: κίνησε το εφηβαίο σου (δηλαδή την περιοχή ακριβώς πάνω από το πέος σου) σε κύκλους ή πάνω-κάτω στην κλειτορίδα της. Εσύ θα κάνεις ένα διάλειμμα πριν από το Βig Βang κι εκείνη θα λάβει τη δέουσα προσοχή στο σημείο που τη χρειάζεται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.

Νιώσε τον επερχόμενο οργασμό της
Το κλειδί είναι να αφεθείς και να απολαύσεις το στοματικό σεξ και να αφήσεις λίγο στην άκρη την ανυπομονησία σου να βουτήξεις μέσα της. Γίνε προσεκτικός και σχολαστικός και σύντομα θα δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Αρχικά, φίλα τη στο εσωτερικό των μηρών της και στα εξωτερικά χείλη κι έπειτα άνοιξε το δρόμο προς τα ενδότερα με μεγάλες και σίγουρες κινήσεις της γλώσσας σου. Παρατήρησε τους γοφούς της, για να πάρεις την πληροφορία για τους ρυθμούς της. Ακου την ανάσα και τις κραυγές της -καθώς περνάς από τη μία τεχνική στην άλλη- και αναζήτησε τα φυσικά σημάδια, που δείχνουν ότι έχει μπει στο δρόμο για την απογείωση, όπως το πιο σκούρο χρώμα στα χείλη που προκαλείται από την έντονη συγκέντρωση του αίματος εκεί. Μπορείς επίσης να αγγίξεις με το χέρι σου το στομάχι της και να νιώσεις τους μυϊκούς σπασμούς που προηγούνται του οργασμού. Σύντομα θα μάθεις όλα τα προσωπικά σινιάλα της.

Κράτα συνέπεια
Μόλις βρεθείς στο δρόμο χωρίς επιστροφή ξέρεις πολύ καλά ότι τίποτε δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε σένα και τον οργασμό σου, ούτε καν ο εκνευριστικός γείτονας που έβαλε στο τέρμα το Βest of του Καζαντζίδη μεσημεριάτικα. Αυτό είναι για έναν άντρα τόσο ευλογία όσο και κατάρα. Δυστυχώς, το σώμα της συντρόφου σου λειτουργεί λίγο διαφορετικά. Ο διακόπτης μπορεί πολύ εύκολα να κατέβει στο off στα μισά έτσι κι αλλάξεις ελαφρώς αυτό που έκανες και που την είχε βάλει στη σωστή τροχιά. Εννοείται ότι της αρέσουν οι πειραματισμοί και είναι σημαντικό να αλλάζεις τεχνικές ανά διαστήματα, αλλά έτσι κι έχεις βρει τη συνταγή της επιτυχίας, κράτα την καλά και οδήγησε τη στη γραμμή τερματισμού.

Θυμήσου: προηγούνται οι κυρίες
Ο ταυτόχρονος οργασμός είναι μία ασύλληπτη όσο και σπάνια εμπειρία, όμως για τις περισσότερες γυναίκες -ειδικά σε αυτές που έχουν υπερευαίσθητη κλειτορίδα- καλύτερο είναι να φανείς τζέντλεμαν και να τους παραχωρήσεις την προτεραιότητα. Τρίβοντας επανειλημμένως την κλειτορίδα της κατά τη διείσδυση, θα την αφήσεις πολύ κουρασμένη και λιγότερο ευαίσθητη, ώστε θα είναι πια αργά να ανταποκριθεί στα χάδια ή τη γλώσσα σου. Οπότε ικανοποίησέ την πριν από τη διείσδυση και μετά μπορείς να τα δώσεις όλα και να τελειώσεις οποτεδήποτε θέλεις γνωρίζοντας ότι έχεις εκπληρώσει τον δικό σου ρόλο και μάλιστα με το παραπάνω. Θα έχεις κι έξτρα μπόνους: μετά τον πρώτο οργασμό, είτε από στοματική περιποίηση είτε από χειρωνακτική εργασία, τα όριά της γίνονται πιο ελαστικά και είναι πολύ πιο πιθανό να βιώσει και δεύτερο με τη διείσδυση. Αυτό θα είναι κάτι που θα θυμάται και θα το λέει για καιρό.


Δείτε επίσης:



πηγη
Αν σου άρεσε κάνε
"like"



Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γυναικείο οργασμό !! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γυναικείο οργασμό !! Reviewed by stoklari on 31.1.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.