Latest Tweets

About Me

Το αφεντικό τρελάθηκε!



Ο Μάρκους Πέρσον παίρνει δίκαια τον τίτλο του «καλύτερου αφεντικού στον κόσμο». Ο δημιουργός του παιχνιδιού «Minecraft» το οποίο σαρώνει τις αγορές, αποφάσισε να μοιράσει τα κέρδη από τις μετοχές του στο προσωπικό του!
Τα μερίσματα έφτασαν  τα 3 εκατομμύρια δολάρια και με την κίνησή του αυτή ο Πέρσον έκανε τους 25 υπαλλήλους του πλουσιότερους κατά
125.000 δολάρια.
Είναι απόλυτα λογικό το προσωπικό  της εταιρείας να είναι μέσα στην καλή χαρά και όπως οι ίδιοι λένε «αυτή είναι η καλύτερη δουλειά  του κόσμου».
Το παιχνίδι βγήκε στην πρώτη του μορφή το 2009 και απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς χρήστες χάρη στο μοναδικό gameplay και το γεγονός ότι μπορεί να μην τελειώνει ποτέ.
Κατέκτησε πολλά βραβεία, το «κατέβασαν» εκατομμύρια άνθρωποι και από το Νοέμβριο του 2011 που  κυκλοφόρησε επίσημα σάρωσε την  αγορά. Περισσότερα από 100 εκατομμύρια  δολάρια κέρδισε ήδη ενώ η  εκδοχή για κινητά ξεπέρασε ήδη τους 2 εκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως.
Ο Σουηδός δημιουργός αυτής  της τεράστιας επιτυχίας μπορεί να είναι πλέον ζάπλουτος αλλά με την κίνησή του έδειξε ότι είναι  πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Η εταιρεία Mojang αποτελεί τον ιδανικό τόπο εργασίας και μακάρι να ήταν σε όλες τις δουλειές οι ίδιες συνθήκες.
 
Δείτε επίσης:


Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
    


Το αφεντικό τρελάθηκε! Το αφεντικό τρελάθηκε! Reviewed by stoklari on 6.3.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.