Latest Tweets

About Me

Διαλογισμός στην κορυφή του Έβερεστ!


Ένας γκουρού από το Νεπάλ, για τον οποίο οι οπαδοί του πιστεύουν ότι έχει υπερφυσικές ικανότητες, έσπασε το ρεκόρ παραμονής στην κορυφή του Έβερεστ, διαλογιζόμενος!
Πρόκειται για τον Bhakta Kumar Rai, 30 ετών, ο οποίος παρέμεινε στην πιο ψηλή κορυφή του κόσμου για 32 ώρες, από τις οποίες τις 27 διαλογιζόταν.

«Ο Υπέρτατος Δάσκαλος πέρασε 32 ώρες στην κορυφή, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση διαλογισμού για 27 ώρες. Οξυγόνο χρησιμοποίησε μόνο 11 ώρες», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η θρησκευτική αίρεση της οποίας ηγείται, το «Μονοπάτι του Παραδείσου».
Οι οπαδοί του γκουρού πιστεύουν ότι είναι ένας άγγελος, απεσταλμένος του Θεού στη Γη, με σκοπό να διαδώσει την ειρήνη, να εξαλείψει τη φτώχια και να μεταδώσει την ικανότητα της αυτοθεραπείας.
Ο Rai στην ηλικία των 18 ετών ίδρυσε την αίρεση «Μονοπάτι του Παραδείσου» και αυτοανακηρύχθηκε «Υπέρτατος Δάσκαλος Άγγελος του Θεού».

Πάντως, το ρεκόρ παραμονής του στην κορυφή του Έβερεστ ανακοινώθηκε και από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Τουρισμού του Νεπάλ, Laxman Bhattarai.
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένας Νεπαλέζος ορειβάτης, ο οποίος το 1999 είχε παραμείνει στη «στέγη του κόσμου» για 21 ώρες και 30 λεπτά.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ







newsbom.gr
Διαλογισμός στην κορυφή του Έβερεστ! Διαλογισμός στην κορυφή του Έβερεστ! Reviewed by stoklari on 26.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.