Latest Tweets

About Me

Η σέξυ νοσοκόμα και ο κρατούμενος



Είναι γνωστό ότι τα ετερώνυμα έλκονται στον έρωτα και την αγάπη. Κάτι τέτοιο ισχύει με έναν τρόπο και στην περίπτωση μίας 28χρονης αγγλίδας νοσοκόμας που πήγε τη «φλόγα» της για τον άντρα της ζωής της - ψυχωσικό κρατούμενο φυλακών - ένα βήμα παρακάτω στέλνοντάς του φωτογραφίες της  φορώντας μόνο εσώρουχα....


Η Βρετανίδα Gemma Tomlinson γνώρισε τον έρωτα της ζωής της στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου «Guild Lodge» στην πόλη Preston όταν ο ψυχικά ασθενής βαθμίδας Α’ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην συγκεκριμένη κλινική.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, αλλά μόνο από την πλευρά της νεαρής νοσοκόμας, αφού λίγα εικοσιτετράωρα μετά το εξιτήριο που δόθηκε στον κρατούμενο δεν μπορούσε να «ξεκολλήσει» το μυαλό της νοσηλεύτριας από τον σχιζοφρενή φανταστικό της φίλο.

Η νεαρή, βέβαια, δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει το προσωπικό κινητό της τηλέφωνο σε ένα κομμάτι χαρτί λέγοντάς του ότι πολύ σύντομα θα τα πούνε με τον νέο της, «άρρωστο» πόθο!

Μετά το χωρισμό των δύο στο νοσοκομείο, ο καθένας γύρισε στη δουλειά του. Η νοσοκόμα στην περίθαλψη ασθενών και ο διαταραγμένος «αγαπητικός» στο κελί του.

Για πολλούς μήνες η 28χρονη νοσηλεύτρια έπαιρνε τηλέφωνο στην κλινική ζητώντας να μιλήσει στον «έρωτά» της καθώς, επίσης του είχε στείλει και δώδεκα γράμματα. Οι κινήσεις, όμως, αυτές δεν ήταν αρκετές για να τη φέρουν κοντά στον άνθρωπό της, κάτι που την οδήγησε σε μία ακόμη απελπισμένη κίνηση, στην αποστολή φωτογραφικού υλικού με πόζες στις οποίες απεικονίζονταν μόνο με τα εσώρουχά της.

Ο έρωτας «τυφλώνει», αλλά στην περίπτωση της Gemma Tomlinson τρελαίνει, κιόλας!


Δείτε επίσης:





metrogreece.gr
Η σέξυ νοσοκόμα και ο κρατούμενος Η σέξυ νοσοκόμα και ο κρατούμενος Reviewed by stoklari on 31.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.