Latest Tweets

About Me

«Βαμπίρ» επιτίθεται σε κατσίκες


Έντρομοι είναι οι κάτοικοι στο Novosibirsk της Σιβηρίας, καθώς κάτι ή κάποιος επιτίθεται στις κατσίκες τους και τους «ρουφάει» το αίμα, αφήνοντας σημάδια στο λαιμό τους.
Οι κάτοικοι, που είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι μιλούν για ένα δαιμονικό πλάσμα, το μυθικό chupacabra, ωστόσο οι αστυνομικοί κρατούν επιφυλάξεις και αρνούνται να καταγράψουν τα
περιστατικά ως επιθέσεις βαμπίρ, αναμένοντας το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα.
Τη δική της εμπειρία περιγράφει η κάτοικος του χωριού, Natalya στο KP.
«Τη νύχτα της 10ης Ιουνίου, κοιμόμουν και η κόρη μου ήταν στον υπολογιστή. Περίπου στις 2 τα ξημερώματα μου είπε πως άκουσε ένα θόρυβο, σαν κλαψούρισμα.
Ο σκύλος του σπιτιού γάβγιζε επί ένα τέταρτο και μετά σταμάτησε.
Το πρωί κατάλαβα γιατί ούρλιαζε το σκυλί. Πηγαίνοντας να αρμέξω τις κατσίκες, βρήκα μία νεκρή με σημάδια στο λαιμό και χωρίς ίχνος αίματος. Τρομοκρατημένη άρχισα να ουρλιάζω κι έτρεξα στο σπίτι να δω αν τα παιδιά μου είναι καλά. Ότι κι αν ήταν αυτό που σκότωσε την κατσίκα μου, ήπιε μόνο το αίμα της.»
Τώρα η αγωνία των κατοίκων είναι για την ασφάλεια των παιδιών τους, καθώς φοβούνται επιθέσεις του πλάσματος και σε ανθρώπους. Αποφάσισαν να κάνουν περιπολίες με όπλα στα χέρια κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Τι είναι το chupacabra
Πρόκειται για αστικό μύθο που έκανε την εμφάνισή τους στα μέσα της δεκαετίας του 1990 στη Βόρεια Αμερική. Περιγράφεται ως ένα πλάσμα, στο μέγεθος μιας μικρής αρκούδας και με μία σειρά από αγκάθια κατά μήκος της πλάτης του, που ξεκινούν από το λαιμό και καταλήγουν στην ουρά του.
Ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν πιο χειροπιαστές εξηγήσεις. Το Discovery News ανέφερε το 2010 ότι αυτό που πιστεύεται ότι είναι το chupacabra, είναι στην πραγματικότητα άγρια σκυλιά που μολύνθηκαν από κάποιο είδος ασθένειας, όπως η ψώρα. Ανάλογη θεωρία έχει διατυπώσει και το πανεπιστήμιο του Michigan.

Δείτε επίσης:




πηγη
«Βαμπίρ» επιτίθεται σε κατσίκες «Βαμπίρ» επιτίθεται σε κατσίκες Reviewed by stoklari on 22.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.