Latest Tweets

About Me

VIDEO-ΣΟΚ! Ο άνθρωπος-ελέφαντας!!!



Το βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικό, καθώς δεν έχουμε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο!
Ο άνθρωπος, που έγινε διάσημος το 2008, μέσα από τη σειρά επιστημονικών εκπομπών «Bodyshock» του τηλεοπτικού σταθμού της Μεγάλης Βρετανίας, Channel 4, με τον τίτλο «Είμαι ο άνθρωπος ελέφαντας», γεννήθηκε το 1977 στην Κίνα και ονομάζεται Huang Chuncai.
O Huang γεννήθηκε με μια ακραία μορφή της
ασθένειας, που ονομάζεται νευρινωμάτωση και σημαίνει ανώμαλη ανάπτυξη των ιστών και, κατά συνέπεια, παραμόρφωση προσώπου. Οι γονείς του Huang είχαν παρατηρήσει σημάδια δυσμορφίας στο πρόσωπό του, όταν ήταν τεσσάρων χρονών. Όμως, η περίπτωση του Huang, θεωρείται σήμερα η πιο ακραία περίπτωση παραμόρφωσης στον κόσμο!
Ο Huang εγκατέλειψε το σχολείο, όταν ήταν δέκα χρονών, γιατί ήταν απομονωμένος από τα άλλα παιδιά, που τον αποκαλούσαν ο «άνθρωπος ελέφαντας». Ο όγκος του ζύγιζε πάνω από 30 κιλά, το μισό σχεδόν από το βάρος του σώματός του! Μάλιστα, κάλυπτε ολόκληρο το αριστερό του μάτι, το αριστερό του αυτί κρέμονταν κάτω απ’ τον… δεξί του ώμο, ενώ το δεξί του αυτί είχε τυλιχτεί γύρω απ’ το σαγόνι του!
Οι γονείς του ήταν σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση για την χρηματοδότηση μιας εγχείρησης, αλλά ταυτόχρονα και οι γιατροί είπαν ότι είναι πολύ επικίνδυνη η πραγματοποίηση μιας τέτοιας επέμβασης. Τελικά, τον Ιούλιο του 2007 πραγματοποιήθηκε μια εγχείρηση, με την οποία αφαιρέθηκαν 15 κιλά όγκου από την δεξιά πλευρά του προσώπου του. Μια δεύτερη εγχείρηση πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2008 και αφαιρέθηκαν επιπλέον 4-5 κιλά ιστών από τη δεξιά πλευρά, ενώ μια τρίτη έχει προγραμματιστεί για την εξάλειψη και των όγκων στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.
Οι γιατροί, παρότι είναι αισιόδοξοι για μια αισθητή βελτίωση της κατάστασης του προσώπου (η φωτογραφία είναι μετά τις εγχειρήσεις), μάλλον απέκλεισαν την πιθανότητα για μια πλήρη επάνοδο στην αρχική φυσιολογική κατάσταση του προσώπου του, καθώς ο βαθμός της παραμόρφωσης είναι υπερβολικά μεγάλος…



Δείτε επίσης:





prionokordela.gr
VIDEO-ΣΟΚ! Ο άνθρωπος-ελέφαντας!!! VIDEO-ΣΟΚ! Ο άνθρωπος-ελέφαντας!!! Reviewed by stoklari on 16.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.