Latest Tweets

About Me

Μίλα μου βρώμικα...



Σαν το αλατοπίπερο στο φαΐ, σαν το tabasco στο καυτερό, τα βρομόλογα είναι το απαραίτητο μπαχάρι στο κρεβάτι.
Και περισσότερη σεξουαλική δραστηριότητα μπορούν να εξασφαλίσουν και την πράξη απείρως πιο διασκεδαστική θα κάνουν. Για πολύ και καταπληκτικό έρωτα, η χρήση αγενών εκφράσεων στο κρεβάτι μπορεί να βοηθήσει...

Τα πικάντικα λόγια θέλουν ωστόσο ρέγουλα και μέτρο. Και τρόπο φυσικά! Δεν είναι σαν να παραγγέλνεις πίτσα ή να περιγράφεις στον κολλητό τι έκανες χθες βράδυ. Όσο καλός συζητητής κι αν είναι κάποιος, δεν σημαίνει ότι θα είσαι εξίσου καταφερτζής και στη χυδαία ομιλία. Πιθανότατα να νιώσει ηλίθιος αν δεν έχει βρει τον τρόπο να επικοινωνεί πρόστυχα με το έτερον ήμισυ του. Και δεν χρειάζεται να υπερβάλλει στις προστυχιές νομίζοντας ότι είναι ερεθιστικό. Όχι, είναι απλώς ξενέρωτο!
Αναγνωρίζοντας λοιπόν την τεράστια δύναμη του στόματός, μπορεί να βγει το προφορικό «κτήνος» που κρύβεται μέσα μας.
Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για βρομόλογα;
Φυσικά, όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν. Αν έχεις φτιάξει ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι με κεριά, μεθυστικά αρωματικά και τη βοήθεια του Barry White στο hi-fi και κοιτάζεστε σα χάνοι στα μάτια λιώνοντας από έρωτα και σορόπια, πιθανότατα δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να πιάσεις την κοπέλα από τα μαλλιά και να της περιγράψεις τι θες να σου κάνει!
Και δεν μπορεί να γίνει ποτέ, την πρώτη φορά με κοπέλα, εκτός κι αν γνωριστήκατε στο kinky σαδομαζοχιστικό φεστιβάλ. Η κατάλληλη στιγμή είναι, αφού έχει πρώτα εδραιωθεί μια δραστήρια σεξουαλική ζωή και μόνο όταν η γυναίκα φαίνεται για άνθρωπο που θα επιζητούσε λίγη «αναβάθμιση» της ερωτικής πράξης.
Πώς γίνεται;
Ο καλύτερος τρόπος είναι ο άντρας θα το δει σαν... ποδήλατο. Όχι, φυσικά, να φοράει κράνος και να κάνει πεντάλ! Απλά ξεκινώντας χαλαρά, βολιδοσκοπεί τις διαθέσεις κι αν το σηκώνει το βρομόλογο, τότε του δίνει και καταλαβαίνει!
Το σημαντικό εδώ είναι να μην πετάξει καμιά ξεκάρφωτη ατάκα από το πουθενά, τύπου «θέλω να σε σκίσω», κι απομείνει η κακομοίρα να τον λοξοκοιτά. Αν κάποιος δεν έχει δοκιμάσει άλλη φορά στη σχέση του τα βρόμικα λόγια, πρέπει να το κάνει προοδευτικά.
Ιδανική συνθήκη είναι τα προκαταρκτικά, όπου το πράγμα είναι πιο χαλαρό και σηκώνει πειραματισμούς: την ώρα λοιπόν ενός παθιασμένου φιλιού, μπορεί να σιγομουρμουρίσει κάτι αθώο, τύπου «πολύ γουστάρω όταν το κάνεις αυτό». Αν η κοπέλα ανταποκριθεί, ο άντρας μπορεί να πιέσει τις καταστάσεις λίγο περισσότερο λέγοντάς της ότι του αρέσει όταν γίνεται πρόστυχη.
Από κει κι έπειτα, αυξάνοντας προοδευτικά το επίπεδο χυδαιότητας, κάποια στιγμή θα φτάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα του «τι σου κάνω μάνα μου». Από τη στιγμή που η γυναίκα αρέσκεται στην αγριάδα, ο χείμαρρος προστυχιάς που θα εκτοξευτεί από το στόμα είναι καλοδεχούμενος στην ερωτική πράξη...
Πώς πάμε στο επόμενο επίπεδο;
Μόλις σπάσει ο πάγος, ο κόσμος της βρόμικης σεξουαλικής επικοινωνίας έχει ανοίξει τις πόρτες του διάπλατα. Τώρα υπάρχει ελευθερία για υπερβολές:
Πρόστυχα SMS στο κινητό! Θα θέλει όλη μέρα να γυρίσει σπίτι.
Ψιθυρίζοντας στο αυτί της, κάτι πρόστυχο σε άσχετες περιστάσεις, όπως σε ένα δείπνο. Οτιδήποτε κάνει την γυναίκα να σκεφτεί το σεξ, θα αυξήσει την ερωτική διέγερση.
Πώς μπορεί να σταματήσει;
Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η κοπέλα να νιώσει κάποια στιγμή αρκετά «φτηνή» και να θελήσει να διακόψει τη νέα αυτή περιπέτεια.
Αν το πράγμα φτάσει στα όριά του και μιας και έχουμε να κάνουμε με σχέση κι όχι one night stand, είναι η ώρα της κουβέντας. Το στόμα δεν υπάρχει άλλωστε μόνο για βρομόλογα! Το dirty talk γίνεται για να «καρυκέψει» το σεξ, όχι να γίνει εφιάλτης.
Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πετάγεσαι από το κρεβάτι αν ακουστεί κάτι πολύ ακραίο για τα γούστα σου. Μπορείς απλά να πεις ότι αυτό δεν δουλεύει για σένα και προτείνοντας κάτι που θα δουλέψει όντως για σένα...
Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για τα προστυχόλογα ή φοβάται να τα δοκιμάσει, μπορεί να το πει έξυπνα: για παράδειγμα μπορεί να αφήσει τη σελίδα αυτή ανοιχτή στην οθόνη για να τη βρει «τυχαία» το έτερον ήμισυ!


Δείτε επίσης:



πηγη
Μίλα μου βρώμικα... Μίλα μου βρώμικα... Reviewed by stoklari on 5.11.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.