Latest Tweets

About Me

Διάσημος μουσικός «βαρώνος» κοκαΐνης




Τροφοδοτεί με λευκή σκόνη τα «ακριβά» σαλόνια της Αθήνας

Πρόσωπο υπεράνω υποψίας, που κινείται σε κοσμικούς κύκλους, συναναστρέφεται με λαμπερά πρόσωπα της showbiz και εμφανίζεται δίπλα σε κορυφαία πρόσωπα του πενταγράμμου είναι μπλεγμένο σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.


Ο καλλιτέχνης φαίνεται πώς δεν περιορίστηκε στις μουσικές συνεργασίες , και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ, το τελευταίο διάστημα διακινεί και κοκαΐνη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Espresso».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι στην ηγετική τριάδας σπείρας που διακινεί κοκαΐνη και βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» ακόμη και με τη μαφία του Μαυροβουνίου (που συνεργάζεται με τα καρτέλ ναρκωτικών της Νότιας Αμερικής) αλλά και με εκείνη της Σερβίας.

Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, για πολύ γνωστό άνδρα, εμφανίσιμο και με αδυναμία στις… γυναίκες. Ο «ρόλος» του είναι κυρίως να κάνει τις διασυνδέσεις με όλους τους διάσημους και με παχυλά πορτοφόλια ενώ ανάμεσα στα καθήκοντά του είναι και η εποπτεία της πιάτσας. Ενδεχόμενη σύλληψη του θα προκαλέσει πάταγο, θεωρούν αστυνομικές πήγες.

Εκτός από τον μουσικό, επικεφαλής της σπείρας φέρονται να είναι και άλλα δυο άτομα, αλβανικής καταγωγής. Όλοι τους, κυκλοφορούν με θηριώδη αμερικανικά τζιπ, με φιμέ τζάμια, ενώ ακόμη και τα άτομα που έχουν στρατολογηθεί ως «βαποράκια» είναι καλοντυμένα και κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα για να μη δίνουν στόχο στους αστυνομικούς.

Η κοκαΐνη που εισάγει και διακινεί η σπείρα είναι υψηλής καθαρότητας και με τιμή γραμμαρίου 100 ή 130 ευρώ!

«Πελατεία» τους είναι κυρίως επώνυμοι, μέλη της showbiz και της κοσμικής Αθήνας. Τα κυριότερα στέκια της σπείρας είναι δυο: ένα σημείο στην πλατεία Κολωνακίου και άλλο ένα στην πλατεία της Κηφισιάς. Οι παραγγελίες δίνονται μέσω μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν τα «βαποράκια» της συμμορίας.


 

Δείτε επίσης:




newsbeast.gr
Διάσημος μουσικός «βαρώνος» κοκαΐνης Διάσημος μουσικός «βαρώνος» κοκαΐνης Reviewed by stoklari on 30.12.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.