Latest Tweets

About Me

Πόρνες απεργούν από το σεξ με... τραπεζίτες



Αν δεν ανάψουν το "πράσινο φως" για να δοθούν δάνεια σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που "στενάζουν" από την κρίση, κομμένο το σεξ ξεκαθαρίζουν οι πόρνες πολυτελείας στην...
Ισπανία.

Μάλλον εμπνευσμένες από τη Λυσσιτράτη, οι συνοδοί πολυτελείας που εργάζονται στην Ισπανία ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μην ξανακάνουν σεξ με τραπεζίτες μέχρι εκείνοι να... ανοίξουν τις κάνουλες και να δώσουν χρήματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις!

Ιερόδουλες πολυτελείας από τη Μαδρίτη ξεκαθάρισαν ότι η επ’ αόριστον απεργία θα συνεχιστεί μέχρι οι τραπεζίτες να «εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην κοινωνία» και να αρχίσουν να προσφέρουν μεγαλύτερα δάνεια στους Ισπανούς.

Το... εμπάργκο έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις μέρες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Μόνο που οι πονηρούληδες τραπεζίτες δε μπορούσαν να ανεχτούν την... απεργία. Και προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις ιερόδουλες προσποιούνται τους αρχιτέκτονες ή τους μηχανικούς. Αλλά τους πήραν... χαμπάρι!

Πως; «Πάνε χρόνια που αρχιτέκτονες ή μηχανικοί μπορούσαν να διαθέσουν ποσά που αρχίζουν από 300€» αποκάλυψε μια από τις πόρνες πολυτελείας.
Το μεγαλύτερο συνδικάτο συνοδών πολυτελείας της Μαδρίτης, που ουσιαστικά πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις, θεωρεί πως «είμαστε οι μοναδικές που έχουμε ουσιαστικά τη δύναμη να πιέσουμε τους τραπεζίτες».
 
Δείτε επίσης:

Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
     ¨


Πόρνες απεργούν από το σεξ με... τραπεζίτες Πόρνες απεργούν από το σεξ με... τραπεζίτες Reviewed by stoklari on 28.3.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.