Latest Tweets

About Me

Τα Windows 8 θα έχουν νέο σύστημα αρχείων;



Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για νέο σύστημα αρχείων στα Windows, αλλά για την ώρα παραμένουμε στο NTFS, το οποίο αν θυμάστε είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στα πανάρχαια για 2011 Windows NT.
Ωστόσο φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με νέο σύστημα αρχείων στα Windows 8. Το φερόμενο ως νέο σύστημα αρχείων των Windows εθεάθη σε μια πρώιμη build των Windows 8 και έχει την κωδική ονομασία Protogon.

Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είδε το Protogon σε λειτουργία αναφέρει ότι «ενσωματώνει χαρακτηριστικά των databases, όπως transactions, cursors, rows και tables».
Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε αν το συγκεκριμένο σύστημα αρχείων θα αντικαταστήσει το NTFS στα Windows 8 και όπως περιμέναμε η Microsoft δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος.
Πάντως, πριν από λίγα χρόνια η Microsoft δοκίμασε ένα νέο σύστημα αρχείων με την ονομασία WinFS, το οποίο επρόκειτο να ενσωματωθεί στα Windows Vista. Τελικά και τα Vista αλλά και τα Windows 7 κυκλοφόρησαν με το NTFS.
 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Οι Ελληνικές τράπεζες στο κινητό σου: 6 iPhone apps για όλους

Samsung Galaxy S μπροστά από το iPhone στην Ιαπωνία


 


tsantiri.gr
Τα Windows 8 θα έχουν νέο σύστημα αρχείων; Τα Windows 8 θα έχουν νέο σύστημα αρχείων; Reviewed by stoklari on 1.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.