Latest Tweets

About Me

Πως να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας!



Δείτε κάποια κολπάκια, για να διώξετε τη μιζέρια - τη μελαγχολία και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας! Τι μπορείτε να κάνετε; Ας δούμε!
Πολλά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή μας και πολλές φορές δεν τα καταλαβαίνουμε, δεν αντιδράμε και δεν τα αναλύουμε σωστά.
Έτσι, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, υποβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας, ζούμε πιο μίζερα και μελαγχολούμε, χωρίς καλά καλά να μπορούμε να αντιληφθούμε τον λόγο!

Ας δούμε λοιπόν, τι θα ήταν καλό να κάνουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας!


Δεχθείτε τα λάθη των φίλων σας

Μπορεί να πληγωθήκατε από κάποιον. Συμβαίνει. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Να είστε σίγουροι πως όπως κάνουνε κι αυτοί, έτσι κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι απέναντί τους, χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Απλά αποδεχθείτε το και τελείωσε, έληξε.

Κάντε καινούριους φίλους

Ανοιχτείτε, μη φοβάστε! Κάντε καινούριους φίλους, εννοείτε κρατώντας και τους παλιούς. Έτσι θα γνωρίσετε καινούρια πράγματα στη ζωή και θα κάνετε κι άλλα πράγματα που θα σας γεμίσουν.

Βρείτε μια καινούρια δουλειά

Προσπαθήστε να βρείτε μια καινούρια δουλειά, που θα σας ενθουσιάζει. Στη δουλειά καταναλώνουμε τη μισή ζωή μας. Οπότε φροντίστε να έχει κάτι που θα σας αρέσει.

Κάντε ένα μακρινό ταξίδι

Δείτε άλλους πολιτισμούς, γνωρίστε άλλους ανθρώπους, φάτε διαφορετικό φαγητό. Θα σας αναζωογονήσει, είναι συναρπαστικό(σαν το coolweb.gr :p) και θα σας γεμίσει τις "μπαταρίες" σας!

Πάρτε ρίσκα

Η ζωή σας είναι τόσο βαρετή και μουντή, μήπως επειδή την κάνατε εσείς έτσι; Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσπαθήσατε να κάνετε κάτι δύσκολο; Πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκατε στον κόπο να κάνετε κάτι, ρισκάροντας; Να αγωνιάτε αν θα τα καταφέρετε; Πάρτε τα ρίσκα σας και αγωνιστείτε!

Αλλάξτε το περιβάλλον εργασίας σας

Καθαρίστε τα έπιπλά σας και ανακατατάξτε τα στο χώρο σας. Βάλτε έναν ευχαριστο χαμηλό φωτισμό, βάλτε όμορφα πραγματάκια στο γραφείο σας, κάντε το περιβάλλον σας ευχάριστο. Κάντε το με τον τρόπο σας, να σας αρέσει πολύ!

Κοιμηθείτε σωστά, ξυπνήστε πρωί

Κοιμηθείτε τις σωστές ώρες και ξυπνήστε νωρίς το πρωί. Αυτό θα κάνει καλό στη διάθεσή σας, θα σας δώσει θετική ενέργεια και θα κάνει καλό στον ψυχολογικό σας κόσμο!

Γίνετε καλύτερος, όχι τέλειος

Η τελειότητα θα καταστρέψει κάποιους τομείς της ζωής σας. Είναι καλό να την αποφεύγουμε. Προσπαθήστε όμως σε κάποια πράγματα, όχι να γίνετε τέλειοι, αλλά να βελτιωθείτε!

Μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας

Έτσι είστε και σε όποιον αρέσετε... Σάμπως οι άλλοι νομίζετε καλύτεροι είναι; Εσείς μπορεί να υστερείτε στο τάδε, είστε όμως σίγουρα καλύτεροι αλλού, και πολλές φορές δεν το ξέρετε και οι ίδιοι...

Δοκιμάστε κάτι καινούριο

Μη διστάζετε και μην έχετε προκαταλήψεις. Δοκιμάστε! Έχετε να χάσετε τίποτα;! Θα δώσει άλλο χρώμα στη ζωή σας...

Αποφεύγετε τους καυγάδες

Είναι απο τα πιο σημαντικά. Όσο και αν δεν σας αρέσει κάτι, μη μαλώνετε. Ένας καυγάς, θα μας δημιουργήσει εσωτερική ψυχολογική αστάθεια στο παρόν και στο μέλλον. Δεν θα μπορούμε να βρούμε ψυχολογική ηρεμία και δεν θα είναι στο χέρι μας να το ελέγξουμε!

Παίξτε ένα παιχνίδι

Ναι, παίξτε ένα παιχνίδι, σαν παιδί! Γελάστε, ξεδώστε και αντιδράστε ξέφρενα, χωρίς ενδοιασμούς και "κολλήματα"!

Σταματήστε να ασχολήστε με "λάθος" προβλήματα

Μην ασχολήστε με ανούσια προβλήματα στη ζωή σας. Αυτά, πάντα θα υπάρχουν. Δεν μπορούμε όμως να ζούμε συνέχεια έτσι! Κάντε τα πέρα και ζήστε ευχάριστα! Ασχοληθείτε μόνο με πραγματικά προβλήματα.

Βρείτε τα με κάποιον που μαλώσατε

Θα σας φύγει ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος, το οποίο φώλιαζε μέσα σας. Θα καταλάβετε τι θέλω να σας πω, όταν το κάνετε...

Αγοράστε κάτι που επιθυμούστε εδώ και πολύ καιρό...

...αλλά δεν είχατε τα χρήματα να το αγοράσετε! Απλά πάντε και πάρτε το, χωρίς πολλές πολλές σκέψεις. Άλλωστε γι' αυτό εν μέρη δουλεύουμε, για να ζούμε καλύτερα...

Αλλάξτε την γκαρνταρόμπα σας

Ντυθείτε όπως θέλετε εσείς, βάλτε ρούχα που θα σας κάνουνε να νιώθετε πιο όμορφα! Δοκιμάστε ακόμα και τα πιο "περίεργα", ποτέ δεν ξέρετε...

Σταματήστε να βλέπετε τηλεόραση

Πιστεύω όλοι πάνω κάτω ξέρουμε τους λόγους... ψέυτικα πρότυπα, χειραγώγησει, λανθασμένη απεικόνιση της πραγματικής κοινωνίας, δημιουργία κομπλεξ, λάθος πρότυπα, καταπάτηση αξιών, "διακριτική" παραπληροφόρηση, κλπ κλπ.

Ξεκινήστε κάτι extreme

Ξεκινήστε να κάνετε κάτι που δεν φανταζόσασταν! Κάτι πολύ φευγάτο! Φτάστε την αδρεναλίνη στα ύψη!

Κόψτε μια παλιά κακιά συνήθεια

Σίγουρα θα βελτιώσει τη ζωή σας. Όλοι έχουμε αρκετές κακές συνήθειες. Κόψτε μία από αυτές και κάντε μια καινούρια αρχή στη ζωή σας, χωρίς αυτήν!

Σταματήστε να παραπονιέστε

Μην είστε μίζεροι. Εστιάστε στο πρόβλημα και μην παραπονιέστε, απλά αντιμετωπίστε το. Δεν θα λυθεί μόνο του με την γκρίνια και τα παράπονα. Αν μπορείτε, απολαύστε το κιόλας!

Χαμογελάστε

Μην κρατιέστε και μην είστε σοβαροί. Δεν χρειάζεται! Απλά χαμογελάστε, λιώστε στο γέλιο, ξεσπάστε! Βάλτε το στη ζωή σας για τα καλά και θα αλλάξουν πολλά πράγματα...

Ζήστε το σήμερα

Όχι το χθες, ούτε το αύριο. Πηγαίντε, ζήστε αυτό που μπορείτε τώρα και αφήστε το χθες πίσω. Δεν είναι εδώ πια. Και το αύριο δεν υπάρχει ακόμα, οπότε μην σας απασχολεί. Ζήστε το σήμερα χωρίς τις χθεσινές αναμνήσεις και τις αυριανές έγνοιες. Σκεφτείτε το πολύ καλά αυτό...
Καλή τύχη :)
Δείτε επίσης:
coolweb.gr
Πως να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας! Πως να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας! Reviewed by stoklari on 14.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.