Latest Tweets

About Me

Θέλει να γίνει ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο!


Θέλει να γίνει ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο!


Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να διπλασιάσει το βάρος της και να φτάσει τα 730 κιλά για αυτό και καταναλώνει 20.000 θερμίδες τη μέρα! Όπως η ίδια υπολογίσει αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό σε 10 χρόνια θα έχει καταφέρει να επιτύχει το… στόχο της.
Ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών, η Susanne ευελπιστεί να πάρει τον πρώτο
τίτλο από την 43χρονη Donna Simpson από το New Jersey. Και μη νομίζετε πως δεν έχει αυτοπεποίθηση, το αντίθετο μάλιστα καθώς πιστεύει πως ο σωματότυπός της αρέσει σε μερίδα ανδρών.
“Όσο πιο πολύ παχαίνω τόσο ομορφότερα νιώθω. Όταν άρχισα να παίρνω βάρος διαπίστωσα πως άρεσα σε περισσότερους άνδρες. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι καλύτερα. Θέλω να σπάσω την προκατάληψη που υπάρχει ότι το να είσαι παχύσαρκος είναι κακό”, δήλωσε στη Sun.
H 32χρονη πάει μια φορά το μήνα στο σούπερ μάρκετ και μένει 8 ώρες ώστε να κάνει τα ψώνια του σπιτιού. Μάλιστα, χρειάζεται έτσι μεγάλα καρότσια για να βάλει τα πράγματα που αγοράζει.
Το βραδινό της είναι 12 tacos και 8 μπάλες παγωτού μαζί με brownies.
«Κάνω διατάσεις καθημερινά, οι μυς μου πρέπει να κρατήσουν το βάρος. Ελέγχο την πίεση του αίματος μια φορά την εβδομάδα και κάνω συχνά εξετάσεις για τα επίπεδα του σακχάρου. Εάν κάτι δεν πάει καλά θα μιλήσω με το γιατρό μου. Αλλά ακόμη δεν έχω τίποτα. Θα ήθελα πολύ να ζυγίζω ένα τόνο», συμπλήρωσε.
Ωστόσο ο γιατρός της έχει άλλη άποψη προειδοποιώντας ότι παίζει με τη ζωή της ενώ δεν πιστεύει πως χρειάζεται ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Δείτε επίσης:




πηγη
Θέλει να γίνει ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο! Θέλει να γίνει ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο! Reviewed by stoklari on 21.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.