Latest Tweets

About Me

9 tips για να είσαι έτοιμος στο πρώτο ραντεβού



Τι θα φορέσεις; Που θα την πας; Τι θα συζητήσετε; Κάνε την κατάλληλη... προετοιμασία και θα έχεις μια λύση για ότι απρόοπτο κι αν συμβεί. Ετοίμασε τι θα φορέσεις.
Είσαι στο γραφείο, σκέφτεσαι κάθε λεπτομέρεια για το βράδυ και φαντάζεσαι τον εαυτό σου πόσο ωραίος θα έδειχνες με το μπλε πουκάμισο. Δυστυχώς όλο αυτό ήταν μόνο
σκέψη και καθόλου δράση. Φτάνεις 10 λεπτά πριν το ραντεβού, ανοίγεις την ντουλάπα, το μπλε πουκάμισο είναι ασιδέρωτο κι έχει κι ένα λεκέ. Σε πιάνει πανικός πλέον για το τι θα φορέσεις.
 Όλο αυτό φυσικά θα το είχες αποφύγει αν καθόσουν από την προηγούμενη μέρα να σκεφτείς και να οργανώσεις τα ρούχα σου.
Κάνε κράτηση
Μην περιμένεις ότι θα εμφανιστείς εσύ αγκαζέ με το αμόρε στο πιο γκλαμουράτο εστιατόριο της πόλης και θα βρεις τραπέζι. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα από το να γυρνάς από εστιατόριο σε εστιατόριο μέχρι να βρεις κάπου να κάτσετε. Κάνε την κράτησή σου από την μέρα κιόλας που θα κλείσεις το ραντεβού. Δώσε και την κάρτα σου διακριτικά στο σερβιτόρο όταν μπείτε ώστε να τακτοποιηθεί ο λογαριασμός χωρίς «όχι, άσε θα πληρώσω εγώ» κτλ.

Κάνε προπόνηση
Κι εννοώ για τις ατάκες σου και τον τρόπο που φλερτάρεις. Αν έχεις μπροστά σου 2-3 μέρες μέχρι το βράδυ του ραντεβού, ξεκίνα την προπόνηση. Δεν χρειάζεται ν’ αρχίσεις να βγαίνεις κάθε βράδυ και μ’ άλλη. Είναι πολύ πιο εύκολο. Πες κάτι όμορφο στην κοπέλα που δουλεύει στο καφέ της γειτονιάς, στην γραμματέα, στην ταμεία του σούπερ μάρκετ κτλ. Τόσο απλό και είσαι έτοιμος για τον αγώνα.
Κι αν σου κάτσει;
Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει αυτό το ραντεβού. Εγώ προσωπικά ξέρω που θα ήθελες. Γι’ αυτό ακριβώς δεν πρέπει να φορέσεις στενά ρούχα. Δεν το πιασες ε; πρέπει να φροντίσεις να δείχνεις ωραίος και γυμνός. Τα στενά ρούχα αφήνουν αστεία σημάδια στο σώμα και έχε στο μυαλό σου ότι οι γυναίκες προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Βολτούλα στο γυμναστήριο
Σίγουρα μέσα σε 2-3 μέρες δεν πρόκειται να γίνεις σφίχτης με τέλειούς κοιλιακούς. Προλαβαίνεις όμως να τονώσεις τη αυτοπεποίθησή σου. ξέρεις πολύ καλά ότι οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με μελέτες, το γυμναστήριο είναι ο χώρος που θέτεις στόχους και τους πραγματοποιείς. Να σου πω την αλήθεια δεν το πολυκατάλαβα αυτό, αλλά για να το κάνουν και μελέτη κάτι ξέρουν. Βουρ στο γυμναστήριο λοιπόν.

It’s all about grooming
Αν νομίζεις ότι θα εμφανιστείς στο ραντεβού και χωρίς να έχεις κάνει τίποτα, θα έχεις την γοητεία του Richard Gere, είσαι γελασμένος. Πήγαινε κομμωτήριο(αν χρειάζεσαι κούρεμα), ρίξε ένα ξύρισμα, λούσου μ’ ένα σαμπουάν που θα κάνει τα μαλλιά σου να μυρίζουν όμορφα και φυσικά βάλε άρωμα. Όχι ότι μ’ αυτά θα μεταμορφωθείς σε Richard Gere, αλλά τουλάχιστον θα είσαι περιποιημένος.
Ετοίμασε το αυτοκίνητο
Ακόμα κι αν δεν πάς να την πάρεις, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να γυρίσεις. Φρόντισε το αυτοκίνητό σου να είναι καθαρό και περιποιημένο. Έχε έτοιμο και κανένα cd με ωραία μουσική για τη διαδρομή. Α! παραλίγο να το ξεχάσω. Άνοιξε της και την πόρτα, δεν θα πάθεις τίποτα.
Ρίξε μια ματιά στις εφημερίδες
Θα μου πεις γιατί; Αν ξεμείνεις από θέματα να συζητήσετε και βλέπεις ότι κάνει κοιλιά η βραδιά σας, η επικαιρότητα θα σε σώσει. Ένα άρθρο που διάβασες, μια συναυλία που θα γίνει, ακόμα και κάνα κουτσομπολιό, μπορούν ν’ αναθερμάνουν τη συζήτησή σας και να σώσουν το ραντεβού σου.
Καθαρό σπίτι

Για να μην κοροϊδευόμαστε, όλοι ξέρουμε πως θα ήθελες να τελειώσει το ραντεβού σου. Για σκέψου να δεχτεί να έρθει σπίτι σου και να έχει το μαύρο του το χάλι. Θα ξενερώσει αμέσως. Φρόντισε λοιπόν να είναι καθαρό, περιποιημένο κι έχει πρόχειρο και κάνα κεράκι για ατμόσφαιρα.


Δείτε επίσης:



Αν σου άρεσε κάνε
"like"
9 tips για να είσαι έτοιμος στο πρώτο ραντεβού 9 tips για να είσαι έτοιμος στο πρώτο ραντεβού Reviewed by stoklari on 11.1.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.