Latest Tweets

About Me

Ο διαλογισμός μπορεί να φέρει τις γυναίκες σε οργασμό!


Ο διαλογισμός μπορεί να φέρει τις γυναίκες σε οργασμό!


Ο διαλογισμός επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό, ηρεμεί τον εγκέφαλο και κάνει καλό στην πνευματική και ψυχική υγεία. Και τώρα, τουλάχιστον σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, μπορεί να φέρει τις γυναίκες σε οργασμό.

Ορισμένες μελέτες, κυρίως αυτές που
χρηματοδοτούνται από τη φαρμακοβιομηχανία που αναζητούν το νέο γυναικείο Viagra, δείχνουν ότι 40 εκατομμύρια Αμερικανίδες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για σεξ. Το πρόβλημα, ίσως, δεν είναι ότι οι γυναίκες δεν θέλουν σεξ, απλώς επιθυμούν ένα διαφορετικό είδος του σεξ!

Η Nicole Daedone από το Σαν Φρανσίσκο, ένθερμη φεμινίστρια και συγγραφέας του βιβλίου «Slow Sex: The Art and Craft of the Female Orgasm» (Αργό σεξ: Η Τέχνη και η Τεχνοτροπία του Γυναικείου Οργασμού), δηλώνει ότι «μέσα σε 15 λεπτά μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε οργασμό».

Σε αντίθεση με το ταντρικό σεξ, το αργό σεξ χρησιμοποιεί τεχνικές διαλογισμού, όπως mindfulness και εστίαση στην ευαισθησία και την ευχαρίστηση.

Η γυναίκα ξαπλώνει ντυμένη και με τα φώτα αναμμένα, ο σύντροφός της βάζει όλη του την προσοχή πάνω της, χαϊδεύοντας τις ερωτογενείς της ζώνες με αργούς ρυθμούς. Η γυναίκα επικεντρώνεται σε ό,τι αισθάνεται και ο άνδρας στο να την ευχαριστήσει.

Όταν εξασκούνται οι γυναίκες, τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα στην τεχνική του «οργασμικού διαλογισμού», μπορούν να βιώσουν τη δική τους εκδοχή στον οργασμό: έναν πιο αργό, πιο λεπτομερή αισθησιασμό, που μπορεί να δημιουργήσει οικειότητα μεταξύ των συντρόφων και να επιτρέψει στη γυναίκα να «κουβαλάει» την επιθυμία σε όλη της τη ζωή.

Ο οργασμός είναι η ικανότητα του σώματος να λαμβάνει και να ανταποκρίνεται στην ευχαρίστηση. Η κορύφωση είναι συχνά μέρος του οργασμού, αλλά δεν είναι και το σύνολό του. Αν και μερικές γυναίκες μπορεί να φτάσουν σε ένα κλασικό αποκορύφωμα την πρώτη φορά που θα κάνουν τον «οργασμικό διαλογισμό», δεν θα τα «καταφέρουν» όλες. Αλλά όλες θα βιώσουν τα αποκαλυπτικά σημάδια: «φουντωμένα» μάγουλα, διόγκωση των γεννητικών οργάνων και συσπάσεις.

Ο Barry R. Komisaruk, ένας νευροεπιστήμονας και συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Rutgers, ο οποίος έχει μελετήσει τον μηχανισμό του οργασμού, υποστηρίζει ότι είναι ένας ισχυρός αναστολέας του πόνου.
Ο ίδιος και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν σε πειραματόζωα ότι πολλές διαφορετικές χημικές ουσίες στον νωτιαίο μυελό και τον εγκέφαλο λειτουργούν ταυτόχρονα για να μπλοκάρουν τον πόνο, όπως επίσης, ότι η αίσθηση κατά τη διάρκεια του οργασμού επηρεάζει πολλαπλά τμήματα και των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένου και του κέντρου ευχαρίστησης.

Ιστορικά, οι ερευνητές πίστευαν ότι οι συσπάσεις της μήτρας κατά τη διάρκεια του οργασμού βοηθούσαν στο να «τραβήξουν» το σπέρμα στις σάλπιγγες για τη διευκόλυνση της γονιμοποίησης ή σε ό,τι είναι σημαντικό για την απελευθέρωση της έντασης. Στην πραγματικότητα, το σώμα απελευθερώνει ισχυρές ενδορφίνες κατά τη διάρκεια του οργασμού, ενώ πολλές γυναίκες, σύμφωνα με μελέτες του ίδιου, έχουν δείξει ότι μπορούν να επιτύχουν οργασμό χωρίς καμία διέγερση, καθαρά και μόνο με τη σκέψη!

Ο «οργασμικός διαλογισμός» παίρνει την ιδέα του οργασμού και την επεκτείνει. Όταν βάζουμε την επιθυμία μας στην πρώτη γραμμή, μπορεί και η ζωή μας να γίνει οργασμική...


Το άρθρο επιμελήθηκε η Ειρήνη Καλαϊτζίδου, Σύμβουλος Στρες, επιστημονική συνεργάτιδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών,

 

Δείτε επίσης:





www.andrologia.gr
www.madata.gr

Αν σου άρεσε κάνε
"like"
Ο διαλογισμός μπορεί να φέρει τις γυναίκες σε οργασμό! Ο διαλογισμός μπορεί να φέρει τις γυναίκες σε οργασμό! Reviewed by stoklari on 5.1.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.