Latest Tweets

About Me

Τι να κάνετε με ένα γυμνό άντρα



Ναι, είστε καλή στο κρεβάτι και κανένας άντρας που είχε την τιμή να είναι μαζί σας δεν είχε ποτέ λόγο να παραπονεθεί. Τι θα λέγατε, όμως, αν μπορούσατε να γίνετε απίθανη απλά με τη δύναμη του αγγίγματος; Ειδικοί του σεξ, ικανοποιημένοι άντρες και γυναίκες που έχουν τελειοποιήσει μερικές –ανέλπιστα εύκολες– τεχνικές εξηγούν πώς να …
σκανδαλίσετε και να ικανοποιήσετε έναν άντρα από το κεφάλι ως και τα δάχτυλα των ποδιών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα ενδιάμεσα σημεία.
Αν έχετε μόνο…
…30 δευτερόλεπτα.
Στοχεύστε στο «γλυκό και τρυφερό». Χαϊδέψτε τους ώμους του και κάντε του ένα ελαφρύ μασάζ στους τετρακέφαλους. Έτσι, απλά θα τον χαλαρώσετε και δεν θα του δημιουργήσετε εκνευρισμό, αφού δεν έχετε χρόνο να κάνετε περισσότερα. Εναλλακτικά, χαϊδέψτε τον κυκλικά στη μέση. Με αυτό τον τρόπο ελευθερώνεται η ορμόνη οξυτοκίνη που είναι υπεύθυνη για το «δέσιμο» μεταξύ των ανθρώπων.
 …1 λεπτό.
Ακουμπήστε και φιλήστε τα χείλη του. Αν και πρόκειται για ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, συνήθως έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν φιλιόμαστε, εξαιτίας της γλώσσας. Δώστε τους την αρμόζουσα προσοχή. Κοιτάξτε τον στα μάτια, ακουμπήστε τον δείκτη σας στο στόμα του και χαϊδέψτε το απαλά. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακουμπήστε τα χείλη σας στα δικά του και ολοκληρώστε με ένα καυτό φιλί (χωρίς φραγμούς). Σας εγγυόμαστε πως θα σκέφτεται αυτά τα 60 δευτερόλεπτα για το υπόλοιπο της ημέρας.
…5 λεπτά.
Δώστε του …μια χείρα βοηθείας. Είναι απλό αλλά οι άντρες το λατρεύουν. Να θυμάστε πως για να ολοκληρώσουν οι άντρες χρειάζονται ταχύτητα κινήσεων και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε και τα δυο σας χέρια.
Κι αν έχετε όλη τη νύχτα στη διάθεσή σας…
…οργανώστε ένα μαραθώνιο. Ξεκινήστε με ένα απολαυστικό μπάνιο ή ντους μαζί. Αφού χαλαρώσετε, περάστε στην κρεβατοκάμαρα, βάλτε λίγη μουσική, ανάψτε μερικά κεριά, ξαπλώστε και ξεκινήστε την εξερεύνηση. Αφήστε τα χείλη και τα χέρια σας να αγγίξουν όλο το κορμί του. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψετε εσείς, αλλά και εκείνος, πράγματα που δεν ξέρατε. Το καλύτερο; Σίγουρα θα σας το ανταποδώσει…
Πώς να κάνετε μασάζ σαν επαγγελματίας
Δοκιμάστε τις παρακάτω τεχνικές και παρατηρήστε έναν ενήλικα να γίνεται αλοιφή στο άγγιγμά σας
1.   Ξεκινήστε από τον αυχένα του και συνεχίστε προς το υπόλοιπο κεφάλι με απαλές κυκλικές κινήσεις (όπως θα τον λούζατε).
2.   Βάλτε τα χέρια σας στη μέση του, δεξιά και αριστερά από την σπονδυλική του στήλη και με μια κίνηση ανεβάστε τα προς τα επάνω, ασκώντας λίγη πίεση. Ακολουθήστε τη φορά των ώμων του και περάστε τα χέρια σας από τα μπράτσα του, τελειώνοντας με τα δάχτυλά του. Επαναλάβετε με τις γροθιές σας.
3.   Τελειώστε με τα πέλματά του. Κρατήστε το ένα πέλμα και με τα δύο χέρια και ασκήστε πίεση κάτω από τα δάχτυλα. Στη συνέχεια, αρχίστε να τρίβετε από το σημείο εκείνο ως τη φτέρνα μπρος πίσω για κάμποση ώρα.
Ένας άντρας εξομολογείται: πώς μπορείτε να τον τρελάνετε όσο είναι ακόμη ντυμένος.
1.   Ναι, είμαστε από τον Άρη και είστε από την Αφροδίτη και μπλα, μπλα, μπλα, όμως έχουμε ένα κοινό: ένα σωστά «τοποθετημένο» και «εφαρμοσμένο» φιλί στον λαιμό μπορεί να κάνει τα γόνατά μας να λυγίσουν.
2.   Το χέρι σας στον μηρό του είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο σημάδι πως «η αποστολή εξετελέσθη». Επιπλέον, τα νεύρα από αυτό το σημείο φτάνουν ως …το σημείο κλειδί. Ξεκινήστε λοιπόν από το γόνατό του και ανεβαίνετε σταδιακά όσο περνάει η νύχτα.
3.   Τα χέρια μας έχουν αμέτρητες νευρικές απολήξεις. Χαϊδέψτε τις παλάμες και τα δάχτυλά του ή αν είστε λίγο πιο τολμηρή, βάλτε τα δάχτυλά του στο στόμα σας και δείξτε του τι θα κάνετε σε άλλα σημεία του σώματός του αργότερα. Ναι, είναι λίγο χυδαίο, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με το πορνό και δεν μας έχετε ακούσει να παραπονιόμαστε με τέτοια θέματα, σωστά;
4.   Ξεχάστε τα χέρια σας. Αγγίξτε μας με όλο σας το σώμα. Κοιτάξτε τον, τραβήξτε τον από τη μέση και σφίξτε τον επάνω σας (στο στήθος σας κυρίως) διατηρώντας την οπτική επαφή. Οι κοντύτεροι άντρες θα το εκτιμήσουν ιδιαιτέρως.
5.   Το με-συγχωρείτε-ήταν-τυχαίο άγγιγμα με τα οπίσθια. Μην το κάνετε εμφανώς. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή (ένα γεμάτο μπαρ) για να περάσετε μπροστά του προσέχοντας τα οπίσθιά σας να τον αγγίξουν στο σωστό σημείο. Ερεθιζόμαστε τόσο πολύ, που δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουμε αν το κάνατε επίτηδες ή όντως τυχαία.


 

Δείτε επίσης:




πηγη
 Αν σου άρεσε κάνε
"like"
Τι να κάνετε με ένα γυμνό άντρα Τι να κάνετε με ένα γυμνό άντρα Reviewed by stoklari on 7.1.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.